多倫多夜遊交友資訊網

搜索
查看: 170037|回復: 3

LOVE 之SEXY-CAT [Chinese]

關閉 [複製鏈接]

小弟第一次唔系spa报告,都系托危sir鸿福细心帮我安排左个时间俾我见下世面,费事俾距话我剩系识去spa
提前10来分钟去到楼下,点知危sir尼条友玩过龙搞到我要等成半个钟先上得去,今日又鬼甘棱冻,真系神又系距鬼又系距

收到信息即刻产上去啦,再等多阵真系变雪条咯

来到门口等唔够一分钟就芝麻开门啦,小弟真系第一次去one on one,以前去果d都系系个厅到几条女坐系沙发度拣好直接上房,所以都几新鲜下,其实真系大乡里就真

开到门,门后企左一个著住水手服身材逼爆既萝莉,我都算系矮吖啦,米六几,点知条女仲要矮我大半个头,唔系阿嘛,够唔够称吖,不过都唔理距三七二十一啦,食左先算

条女都几醒目见我冻冰冰一入门口就拖住我只手仔搓下搓下搞到我霎时觉得暖粒粒,真系无来错

除左鞋就拖住我入房,帮我除外套挂好先,其他就自己来啦,唔好甘嘿懒啦,等我除晒,距就一直用背只得住我我一开始仲唔知距想做麦鬼,点知最后先知距想我帮距除左条带,我真系蠢得交关咯。。然之后距就慢慢一件一件甘系我面前除光猪,距真系好鬼白,因为距好细粒所以显得个波都几大下,搞到我条鳩都即刻俾距反应,距望下望,笑眯眯甘啦我入冲凉房
卫生第一漱个口先,跟住慢慢拖住我入去洗白白,放做少少m沐浴露系手度搓下搓就开始搓我心口,由上搓到下一直搓到我条小钢炮度,一边搓一边锡我ling头搞到我鬼甘high, 突然间用个鼻靠得我好埋闻左一下,问我系唔系唔食烟,我当然话系啦,仲话食烟对身体唔好所以从来都唔食,仲问距钟唔中意唔食烟既男仔距话中意,甘我就话甘你即系中意我啦,跟住距就好西怕丑甘点下头,点点下头距就顺势蹲系度帮我水中萧,都几西识做哦,唔怪得甘西多人稳你啦,一边含一边笑淫淫望住真系抵死,含到甘上下距见我有少少向后退既意思就停左拉,真系甘含法,好棱易当然口爆距吖

洗完白白擦干个身就带我入房做翻d正经野啦

我成条死蛇懒膳甘趴系度等距来禽我,距即刻琴上来用距对雪白既波仔系我身度由头扫到落脚,慢慢又扫翻上来,扫到我弟弟到距就开始又用距淫奸既眼神一边望住我一边含我碌野,我试意要69,距都好识趣即刻調翻转过来,我系甘赖距,赖到距好棱痕个屎拂郁来郁去,距就一边含住我碌野濑下赖下,我就时不时上下甘搓下搓,真系好棱爽,不过我感觉到少少牙齿,尼度就差左少少

赖到甘上下时间都所剩无几,就直接男上女下戳樽甘戳,距成个身体好鬼软我就甘用力少少托高距罗友少少都觉得好似就快将距条腰咬断,只手又鬼甘细只好似捉住紧个细路女只手甘,真系好似叼紧个小学生甘哈哈哈

最后好快就搞掂左我,跟住都系例牌冲翻个涼著翻d衫走人,全程笑容无停过,排牙都几齐几白净,临走仲含住粒糖隊俾我食真系甜到落心

最后多谢危sir 细心安排

我唔惯俾分,尼d野见仁见智

中意就上啦

51萬

管理員

長9王 / 耐力王 / 創會始祖 / 頂級元老

最佳新人活躍會員熱心會員推廣達人宣傳達人灌水之王優秀版主突出貢獻榮譽管理論壇元老

唔好意思,玩過鐘
危Sir一出鬼神驚

中級會員

这个到底怎么样呀
Kaite 个人觉得漂亮
晤试就走宝咯