多倫多夜遊交友資訊網

搜索
查看: 34002|回復: 8

[爆料] MW 出大事, 下個目標直指 BH,ASB, 只是時間問題 [Chinese]

中級會員

MW已經出大事, 到呢個時候應該眾所週知, 其實我一早收到料, 有熟人响官府跟緊呢單嘢爆比我知.
但係問過危蛇, 佢話如果件事未見光就爆出來, 肯定仆街, 叫我等件事見光後先討論會合適啲.
現在見晒光就唔怕講, 槍打出頭鳥, 真係唔想教精班傻仔.  

第一, 人哋出大事你仲掛住人哋個招牌, 即係話比黃氣知你同佢有關係.  真係幾6NO吓.
第二, 隻出頭鳥比人打低咗, 你班6NO仔就興高彩烈咁話MW啲女去晒BH,ASB,IC4U.
方死人唔知咁.  你估吓黃氣有冇睇Forum?
另外之前已經收到料, MW啲女幾乎都比黃氣拉晒, 點解會咩事都冇, 仲夠膽開工?
黃氣要打大蛇, 拉到人當然要啲女做證人啦! 點解放番出來仲可以開工咁大膽?

據我响官府熟人透露, 大嘢打低咗, 下個目標好順理成章就係BH, ASB, D4U, IC4U呢類咁揚嘅場啦!!
由其係BH, ASB, 仲記唔記得TOE單嘢?( https://www.cbc.ca/news/canada/m ... eal-court-1.3020068)另外,點解VIP有份但QQ冇份? 原因係太揚. 聽講 "肥莉"成日晒命,話自己好多物業, 又泊架法拉利响門口, 即係話比黃氣知,
來拉我啦~來拉我啦~  QQ老闆得架凌志,好低調吓~
嫖客係可能冇事嘅, 但係拉9你番去, 要你做證人, 唔係就通知你家人咁又點睇. 一句總結, 下個目標直指 BH,ASB, 只是時間問題....

高級會員

Holy SHit

中級會員

下一個極有可能係佢"肥莉"

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

金牌會員

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

中級會員

25BOY 發表於 2021-11-13 01:19
我不太同意, 我認為是這人機會比較大, 有誰知道他是誰?

咁閪樣衰係咩水?

中級會員

25BOY 發表於 2021-11-13 01:19
我不太同意, 我認為是這人機會比較大, 有誰知道他是誰?

啲衣著咁寒酸, 咩料? 有冇提示?

51萬

管理員

長9王 / 耐力王 / 創會始祖 / 頂級元老

最佳新人活躍會員熱心會員推廣達人宣傳達人灌水之王優秀版主突出貢獻榮譽管理論壇元老

zonger 發表於 2021-11-14 19:17
啲衣著咁寒酸, 咩料? 有冇提示?

有, 之前有囡囡爆料, 話過呢條友係性無能, 條嘢硬唔起, 出唔到嘢, 係某台主腦之一.
危Sir一出鬼神驚
我好似喺Q Q見過佢(個男)

註冊會員