多倫多夜遊交友資訊網

搜索
查看: 2444|回復: 13

快食 QQ 越南 Pho

版主

雙花紅棍 / 頂級元老

突出貢獻活躍會員優秀版主論壇元老

市面從開已經有一段時間,打左兩針疫苗既我,亦已慢慢回復從前既生活。
食女當然係其中一項不能缺少既一環,於是今日放工,我就發條微信比老闆娘,諗住睇下我最愛既Jolie 有無開工。
點知老闆娘話今日撞啱有兩條越南妹試班,叫我即刻趕去。去到我通常由後門入,一入到去就見到兩條小妹妹坐喺度玩手機,
目側頂盡22,23歲,一個個樣就靚d, 另一個就大波d,…老闆娘一句話兩個都真19, 叫我是但揀個都唔會錯…我見靚d嗰個對波都唔細,又真波,我就捉左個樣靚d既入房。
好耐無試新女,做下樣都瞓低比佢扮下嘢,揼兩下先,點知完全生手,無力無技巧,又唔識挑逗…唉,都係直接跳入主菜。
轉身就直接拉低佢條吊帶裙…
遊客,如果您要查看本帖隱藏內容請回復
最後幾嘢比佢雙腳夾實我條腰,我只好用下盤寸勁頂到爆射…
咁耐無食新女,第一次比左呢條越南妹真係爽到無朋友!真後生,真波,真水,真反應,樣彩貌雖然唔及我既最愛Jolie 咁靚女,但都好順眼!
最後我要講既係,我今次完全唔記得條越南妹叫乜名,如果想食既就直接打去QQ 問越南妹有無返工啦。
總知就有兩條越南妹,一齊試工既,我食嗰個係靚d嗰個。呢種咁細既女女,好多時係搵快錢,搵夠就唔做既喇,要食就快!

最後都要寫番,由於lockdown 既關係,我谷精谷到儍左,以上情節純屬性幻想,信就信,唔信就算。

金牌會員

Thank you for your kind sharing

中級會員

Great

高級會員

而家咩价位  抵唔抵

160  發表於 2022-5-3 19:16

新手上路

DD

中級會員

DDD

註冊會員

Thanks for your sharing, will try it after your review.
Please shear more real review after visit.
Enjoy your hunt.

新手上路

Thanks for sharing

金牌會員

Thanks for your sharing

新手上路

see see