多倫多夜遊交友資訊網

搜索
查看: 48007|回復: 3

Lucy @ A Spa [Chinese]

中級會員

初試報告這家店,不喜勿怪

因為工作地點近對面平治旁的Plaza, 暫時只能鎖定試試這附近的Spa.

首先去了Golden Lotus Spa. 內外算是乾淨,房間大概3間左右.開門招呼我的囡囡有些年紀,
看上去大約在34-36左右, 我說聲謝謝就離開了.

下一站轉場去對面T&T 停車場的A-Spa.  開門係囡囡Lucy. 明顯比剛才Golden那邊囡囡年輕.
但別想是18-22了.  我也有點年紀了, 去Spa找服務對我比例重要, 囡囡唔係太老就可以.

Lucy 當天穿著白色裇衫加條黑色緊身短裙,一對人間"胸"器有爆出來的氣勢.
看上去應該是人做的.
Lucy 按摩力度的確唔錯. 和正骨場有得比較. 我覺得她是有學過的.

按下按下十來分鐘後, Lucy 開始用手輕輕R我屁股, 脾間位置,好似有好多螞蟻在身上走來走去咁.
我好肯定就是傳說中嘅螞蟻上樹! 我的小賓賓亦慢慢硬起來, 慾火開始攻心.

Lucy 見狀亦問我想要什麼服務,我二話不說告訴她我要食大餐...
她溫柔地話" 嘢" ~人家和你剛認識,你多來幾次熟絡了才好意思給你,人家怕羞哩~"
我假裝答應: 好吧好吧....Lucy 亦開始細心按摩, 幾分鐘後叫我反過來.

原來Lucy 都算狂野,脫光衣服亂飛一地,再一下騎上來不停吻我乳頭一邊印下印下,
用妹妹磨我細路, 又鍚我耳珠,我細路硬過鐵支.  我頂唔住, 夾硬反身起來按住她, 不理37 21,
把我細路隊入去佢妹妹, 條淫娃一早濕晒, 亦沒有阻止我, 我不停向前衝, 最後出嘢, 比錢, 走人.
總結, 服務唔錯, 夠狂夠放

i went once 2 weeks ago, but all auntie.. so never gone back again

金牌會員

Thank you for sharing

金牌會員

感謝分享~~