多倫多夜遊交友資訊網

搜索
查看: 1347|回復: 6

Monica @ A Spa [Chinese]

高級會員

尋日送咗老婆同佢啲姊妹敘會,見到貴論壇咁多都係講A Spa,咁咪試下囉。唔知個地下停車場做乜嘢,封咗個Spa出面好十幾個停車位,我行過去顯得有啲礙眼。

一開門係一個帶住口罩著住水手服既“姐姐”。睇真啲佢有黑眼圈同魚尾紋,我心諗“仆街,今次踩雷啦”。我話要Full service,佢話要$160,第二啲地方啲妹妹收$180而呢位姐姐只收$160,OK啦。

正式開波同我用力按得好舒服,好過幾他啲妹妹幫你hea按。到到吹果陣時問我帶唔帶套吹,我話唔帶佢話要收$50小費,我心諗“屌喇星,$210啦!”但係冇辦法,只得俾。除咗口罩個樣都算OK,吹完之後,先女上男下再doggy,然後射咗。間唔鐘會俾啲反應,又話我好大,又話我屌死佢。

完事後同我再按摩,戲肉就喺度啦!佢會全身前後按摩,再按埋手指,腳趾,面,同埋頭頂。恕小第見識小,按得我最好係PSS個Nana,之後果啲都係hea按,但係佢係至今按得我最舒服果個。$50小費靜係包吹就好L貴,但係包埋全身按摩就抵到難!

佢同我講話今日係第一日喺A Spa,平時喺附近間Spa度做,所以一個禮拜得一日喺度。老實講,有幾會我真係會repeat,但係要咁啱撞正星期一同老婆有約都幾難。

51萬

管理員

長9王 / 耐力王 / 創會始祖 / 頂級元老

最佳新人活躍會員熱心會員推廣達人宣傳達人灌水之王優秀版主突出貢獻榮譽管理論壇元老

要年輕貌美就難D, 但要服務就係一個選擇。 PPS Nana 按你龜頭按得舒服咋啩
危Sir一出鬼神驚

金牌會員

Thank you for sharing
PSS Nana still working?  she told me she leaving the industry so i never bother to visit.

51萬

管理員

最佳新人活躍會員熱心會員推廣達人宣傳達人灌水之王優秀版主突出貢獻榮譽管理論壇元老

sickmall 發表於 2022-5-27 19:51
PSS Nana still working?  she told me she leaving the industry so i never bother to visit.

Lol, of course la.  I saw her not long ago.  May be she just don't want to see you
危Sir一出鬼神驚

金牌會員

帶套加收$50太多了

51萬

管理員

sexpuppy 發表於 2022-6-10 13:36
帶套加收$50太多了

講mud 9 呀, 帶套要加錢? 咪玩啦!
危Sir一出鬼神驚