多倫多夜遊交友資訊網

搜索
查看: 48024|回復: 160

2022 極品高挑嫩版小陳瀅 - 唔食絕對係笨LUN柒 [Chinese]

51萬

管理員

長9王 / 耐力王 / 創會始祖 / 頂級元老

最佳新人活躍會員熱心會員推廣達人宣傳達人灌水之王優秀版主突出貢獻榮譽管理論壇元老

疫情過去了, 呢幾年真係冇啖好食.  因此小弟亦都好少出報告. 事關小弟報告只會分享正嘢, 至於你入唔入黎回覆睇內容, 我絕對唔CARE,
因為只會係你執書, 對我冇任何損失.  語氣重咗D大家唔好介意, 但係確係事實...
今日出得黎寫, 一定係必食啦~

食頭水係我個人喜好, 所以Lavender @ Girlfriend 係我今日重點話題.
落筆呢一刻好似都未上架. 但係都可以約。
我食完已經番BOOK.

呢3年疫情, 再加上MW關門大吉, BH,ASB啲韓妹又垃圾, 要搵正嘢食真係難上難.   
好多師兄師弟睇完某些地方嘅假報告, 食完屎番黎都冇得出聲, 谷埋一肚氣.
今日等哥哥呵番啦
.  

提前15分鐘已經到達事發現場, 夠鐘就直接上去.
門打開我已經心花怒放, 因為Lavender係疫情以來第一次見到樣貌咁靚嘅韓妹.
你入去後唔留下來嘅我跟你姓
而且仲係新貨, 唔係好似BH,ASB果D 循環再用咁垃圾!!

見到Lavender, 我已經諗定下次幾時BOOK了.  

Lavender 樣貌只可以用正黎形容, 個人覺得有少少陳瀅影子(係瘦版陳瀅).
高度亦算高, 起碼比我高, 我更喜歡呢種征服高妹嘅感覺.
除咗衫嘅 Lavender, 皮膚好白, 晒出條大長腿, 完全冇紋身.  
對波係輕竹筍型, 乳頭淡啡色, 整體身材算係極品級別, 下面Shaved.
我唔係任何女都食tart, 但係Lavender隻tart我忍唔住食咗5分鐘 好鮮嫩吓...

佢整體黎講個人衛生好唔錯, 靚女係講究D嘅...

沖涼比水簫我時, 望住條咁撚靚嘅女幫我一下一下咁含, 個畫面真係心曠神怡
上床都係正常流程, 打車輪, 錫面, 錫我乳頭, 再慢慢含撚....真係好撚舒服!!!
我當然反客為主, 食番隻靚西先啦~ 食咗足足有5,6分鐘, 感覺到佢淫水都出晒...
我提槍上套, 慢慢插入Lavender嘅小穴, 都幾緊下, 原來佢鍾愛女上男下, 轉了姿勢,
佢騎上黎係咁上下打樁, 我最後就係咁比佢坐爆咗

分數我只係打樣貌 - 9分起碼!!!
因為其他跟本唔需要比分, 信我嘅直接去食啦~
只可講句, 唔食絕對係笨LUN柒.
大家亦要留意,每次我寫完極力推薦嘅囡囡,好快對家就會出個報告嚟中傷囡囡,我可以好肯定咁話比大家知,信佢你就濕9,信我包你食到好西。自己用腦分析一下(完)

危Sir一出鬼神驚

中級會員

OMG, Mr. D Finally

金牌會員

Thanks for sharing

中級會員

Who

高級會員

thx for sharing

中級會員

omg omg you're back

高級會員