多倫多夜遊交友資訊網

搜索
查看: 1744|回復: 3

Unknown Latina @ Purple Sugar Spa

高級會員

自從搬到去北邊,都好小有機會去Scarborough,由其是spa或車房。今日難得去果邊,咁當然係check 下Sex 8 睇下邊度有好嘢食。見到有兩個post都係讚紫糖,咁就去試下碰運氣。入到去到去先知原來而家room fee係$50,去QQ都係一次過收費。

Face:6+2 - 有個鬼婆開門俾我,跟住帶我入房。老實講,我覺得佢個樣有啲老(可能鬼婆睇落去老啲),但係唔夠膽叫佢換第二條女俾我,只好硬食。某角度好似見到打咗Botox。但係其實閂暗啲燈佢都唔差,由其事玩得開心就會加分,之後會講。

Body:9 - 真係唔知點解可以有對又挺又大嘅波。佢話係天然,我揸落實都覺得係真。籮柚有肉又好揸,仲表演電臀。

Service :8 - 有傾有講,氣氛唔錯。男上女下插佢果陣睇住對波朗嚟朗去,真係視覺享受。轉doggy時佢話係佢嘅favorite position 。對籮柚夠大,插入去唔會好似啲亞洲人咁有骨感。抬到對籮柚好高,啱啱好可以配我對長腿。鬼婆嚟講佢個閪都算窄,冇幾耐就射。之前食其他女都係想交貨就算,但係今次真係達到高潮。

佢話佢係西班牙嚟,我都聽得出係西班牙嘅西班牙文。佢靜係返星期六(我好日都唔落Scarborough ,仲要星期六)可以嘅話我一定會repeat !

51萬

管理員

長9王 / 耐力王 / 創會始祖 / 頂級元老

最佳新人活躍會員熱心會員推廣達人宣傳達人灌水之王優秀版主突出貢獻榮譽管理論壇元老

可惜你見唔到靚女KITTY, 下次一定要睇吓~
另外, 要大膽D, 話係睇Sex8黎, 要睇多幾件
老板跟我說你高大靚仔
危Sir一出鬼神驚

中級會員

Nice

版主

次數 / 持久王

最佳新人優秀版主活躍會員突出貢獻熱心會員

危天行 發表於 2023-1-29 02:08
可惜你見唔到靚女KITTY, 下次一定要睇吓~
另外, 要大膽D, 話係睇Sex8黎, 要睇多幾件老板跟我說你高大靚 ...

Are you sure tall and handsome or bald and handsome?  

Kitty is pretty but she is kinda older.....