多倫多夜遊交友資訊網

搜索
查看: 74599|回復: 72

❤♛❤2023 唔食後悔系列之青春版余香凝 YAYA @ QQ SPA [Chinese]

51萬

管理員

長9王 / 耐力王 / 創會始祖 / 頂級元老

最佳新人活躍會員熱心會員推廣達人宣傳達人灌水之王優秀版主突出貢獻榮譽管理論壇元老

今日好得閒响屋企,沖完涼冇嘢做條撚有啲痕。 正在用手R吓R吓之際,收到QQ
急Call, 我心知不妙,因為佢知道我要求高,好少主動揾我,除非係特別好嘢!
我心諗,應該又係時候要出動了。老闆娘告訴我,唔黎一定後悔,講到咁我9秒9
收番埋條賓州, 9 衝出門口,一腳踏上油門出征......

到達事發地點, 一打開後門, YAYA已經站在門後細小空間內渴水, YAYA令我眼前一亮,
一個青春版余香凝就站在我面前.  
第一印象形容YAYA係: 樣子好嫩,青春, 甜美, 青純, 身材高挑而不肥,
網站照片可以清楚見到佢對腳, 確認係本人.
如果唔認識余香凝, 其實YAYA樣子級數, 係靚過香港或大陸嘅一啲二線小明星.

我危Sir保證, 呢件又係必食心水.  Face Fucker 2023必食之選. 而且佢只番周未,
我覺得可能好快就食唔到, 已經計畫緊翻"桌"...

被安排去大房有大床用, 正~~
可能YAYA第一次初下海, 完全唔識規距, 居然和我一起沖涼, 佢臉蛋又真係幾可愛嘅~
亦因為咁, 我趁佢咩都未識, 上床就開始調教吓佢. 亦因為佢未做過, 我就好放心咁準備
食佢隻Tart...

上到床一輪打車輪之後,YAYA經驗都是比較嫩, 流程要慢慢教, 但係我呢種淫底當然最
歡喜果啲咩都唔識嘅小妹妹啦~ 到我招呼佢時, 係咁"差"佢對波(真波),
再用手指掃佢兩粒的~ 一路由頸錫到落妹妹, 邊食Tart 邊指插, 嘩, 啲香甜嘅淫水源源流出...

見到咁那濕都係時候提槍上馬了, 同以往一樣, 我拿起條大賓州, 慢慢對準洞口, 一嘢直插
到底...睇見佢害羞中帶點咬唇, 我一點憐香惜玉嘅心都冇, 吓吓插到底...
最後下省3百字, 經過20分鐘浪漫痴纏+不斷抽插, 一泡濃濃的精勁射而出...

YAYA亦一臉頰紅

樣貌控/樣貌協會的, 必去.  評分免了.  識食嘅又信我嘅自然會去.

下面係余香凝(參考圖)

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x
危Sir一出鬼神驚

金牌會員

First Chair

中級會員

Wow...Another one

高級會員

See See Sin

中級會員

Nice Nice

金牌會員

Who's Yaya?

高級會員

Mr. D wow

高級會員

Wooo...

中級會員

ANYTHING NEW MR. D?

中級會員

Thank You