多倫多夜遊交友資訊網

搜索
查看: 228960|回復: 13

瀬罅 Lena@出糧MW [Chinese]

關閉 [複製鏈接]

至從8台神秘消失後,小弟and小弟弟都食肉大減,但依家8台鬼鬼崇崇又開番(MH370家屬有希望呀),真係想寫番個包膠增慶下。

但對上一次食野味都成3個月前,食咗905兄弟幫件肥利跳舞飲湯野,可能因此胆固唇過高,無乜野味挑起我食肉,所以都係在家睇下日本健美操,玩下TopGun

直到近日危蛇個女神出現,馬上報名約好,點知危蛇用佢条死气喉大傷女神,害得一國子民,個個望門輕嘆。

本來我前一天已經齋戒沐浴,準備長征,但開賽前3粒钟臨時被紅牌踢出場。內心的傷疼事少,只是牛蒡丸的威力不得不發,所以馬上找目標。

講起車行哩家野,其實都要睇緣分,有d車行總係有d唔係好顺利、或者感覺麻麻,有d就好好印象,所以久而久之經常都只會去某幾間。
正正这原因,個人泥講,脚指TOE比較少去,所以當佢call我停我賽,我第一反应就認為佢耍我。

其他我唔係好顺暢的有公仔屋BH、禁果田E. D.、甜甜Sweetsweet、西方極樂Oriental paradise、孩子臉BF、905兄弟幫

顺暢的有花園SG、豬皮、出糧MW

言歸正傳,瀬罅Lena都上市一段時間,但一直都無試車,因為睇相nmcot,我唔钟意高大肉厚(我唔係dup),但睇象多包膠都話其實係走肥瘦肉,而且大佬瓜個地點我最喜歡,所以無女神,我便去揾人類啦!

Booking上樓一气呵成:10/10

各花入各眼,所以唔打分,講重點

上:以為係成熟型,但原來係少女组。很難從相中聯想到,番家再睇,就諗到小小。似前無綫姐仔陳美詩(老孫条女)

中:好瘦,比我喜好瘦咗少少

下:以經唔钟意白虎,而且仲要出番少少毛、拮拮地嗰隻。緊,而且出入有結,好feel

前:人造燈。45度外看型幾靚,手工為舊式技術。粒粒好食
後:瘦得來無撞骨,後立推,撑船推都舒服

內:全程溫柔,GFF

外:黃大仙。英語差、難交流。先口爆、再爆肚臍,爽哂
Very descriptive but what garage is this and whats the mm name

51萬

管理員

長9王 / 耐力王 / 創會始祖 / 頂級元老

最佳新人活躍會員熱心會員推廣達人宣傳達人灌水之王優秀版主突出貢獻榮譽管理論壇元老

終於明哂
已經幫佢加番英文。出糧即係月等出糧,即係Moon Waiting
真係睇死人仲未知咩係豬皮,MH370同905兄弟幫

危Sir一出鬼神驚
危天行 發表於 2015-3-14 09:44
終於明哂
已經幫佢加番英文。出糧即係月等出糧,即係Moon Waiting
真係睇死人仲未知咩係豬皮,MH370 ...

ZP, 馬航370, 416xxx
Sg 仲有開咩,wechat 都冇咗影

51萬

管理員

長9王 / 耐力王 / 創會始祖 / 頂級元老

最佳新人活躍會員熱心會員推廣達人宣傳達人灌水之王優秀版主突出貢獻榮譽管理論壇元老

sickmall 發表於 2015-3-22 23:19
Sg 仲有開咩,wechat 都冇咗影

暫時冇女,所以停咗,開番會再公報
危Sir一出鬼神驚

高級會員

Thanks for the review

高級會員

I usually have problems finding parking spots at MW sites.  Where do you park at MW downtown place?

高級會員

Hwafang 發表於 2015-4-18 20:12
I usually have problems finding parking spots at MW sites.  Where do you park at MW downtown place?

Lena 好像不是在downtown啊?

版主

雙花紅棍 / 頂級元老

突出貢獻活躍會員優秀版主論壇元老

大波我就啱,唔係太肥膩我都食得落!哈哈!
再無韓妹食,睇黎Lena 明知假波都要試...