多倫多夜遊交友資訊網

搜索
查看: 301007|回復: 7

咸咸的夢, 甜甜的 Jolin ( 全篇完) [Chinese]

關閉 [複製鏈接]

版主

雙花紅棍 / 頂級元老

突出貢獻活躍會員優秀版主論壇元老

哈哈諗番真係好好笑 ~
話說琴日新識左個朋友, 兩杯到肚就同我傾食經…
我緊係扮哂新手聽佢吹水啦, 又話自己食到熟哂架步, 仲話帶我去見識見識添!
好!反正醉醉地…我就洗小小錢陪你癲下!睇下係咪真係有料到先!
由佢帶路上左去Hwy 7, 去到個parking lot 泊低架車,佢就叫我自己行去對面condo, 仲話幫我約好哂,比左個冧把就叫我自己上去!
老實講,呢個場我又真係無黎過...所以我都抱著小小冒險既心情上樓...
condo 環境唔錯,無實Q, 大搖大擺上到去!
行到門口,度門就自動打開,門後面企左個大約五尺五六咁上下身型既女孩.
樣貌都可愛順眼, 小家壁玉咁…身型都算唔錯, 剛剛夠 C 級既真波…唔錯…
Mmmm 真波…真波……好啦 !!! 就試下我啦個新朋友既推介正唔正先 !
入到房傾左兩句先知原來佢叫 Jolin , 仲要識講廣東話, 仲要係幾標準添 !
大家識講廣東話, 認真同聲同氣, 隔膜可以話完全打破 !
食得廣東點心, 都唔會預佢好似 Kimchi 咁好服待喇, 不過無所謂啦, 我一路傾計講笑, 各自各除衫 !
但我點會心乖乖跟佢去沖涼 ?? 就當 Jolin 佢轉身除低胸圍之際…我就衝上前從後雙手揸佢對波 !!
經我雙手核實過, 100 % 天然 B 尾 C 頭奶奶 ~ 從鏡中見到佢波型幾挺幾靚…
我一邊揸一邊錫佢條頸…..我以為佢會手足無措…但點知換黎既係一手比人揸住我既子孫根…加一句..
“ 依~ 咪咁心急啦, 沖完涼先慢慢玩…. “
我聽到呢句之後, 即時令我慾火猛升 ! 睇黎晚都可以玩餐勁 !
食廣東點心, 沖涼可以話完全唔駛多講, 全程都係有講有笑, 享受就可以話係欠奉,
洗下又搞下, 玩多過洗 ~  但真係幾好玩 !
溝通完一輪, 出到房, 佢都知道我喜好, 全自動埋位 !
我先大字型坐床邊等佢跪低幫我含…吹功一流, 快慢有序, 完全順滑 !!
之後我就轉身上床等佢慢慢挑逗, 我只係自言自語咁嘆左一句 ” 唉~ 好累~ “
Jolin 居然好識做咁幫我按摩起黎…. 有時出黎玩, 條女識得幫你按兩野…真係仲 L 爽過被佢揩下揩咁挑逗 !
見佢手勢唔錯, 諗住問佢邊到學番黎, 但我都未問出口…
佢就識得直落掃我袋底同鑽我菊花….堅爽 !  
經呢下一鑽, 就知佢都做過下邪骨 ~
輕佢掃下掃下…鑽下鑽下 ! 我碌棍都硬到頂親自己 ! 呢個時候佢都好識做咁幫我上套 !
我一個轉身就攬住佢狂打車輪 ! 左手搓住佢隻奶, 右手就抬住佢隻腳, 對準目標….諗住就慢慢插入 ~
點知佢係我耳邊輕輕同我講  “ 你屌我啦 ~ 我鍾意你用呢個姿勢插我 ! “
仆你個街 ! 聽到條女咁講, 真係無得慢慢插 !!!
我一棍就直搗黃龍, 跟住就慢抽快插一輪 … 見到佢都咬住唇咁淫叫 !
我就換一換個騎乘位, 等佢好好發揮下 ! 我睇住佢對波發下發下 … 我又搓下搓下 ….
到最後我都一手攬低佢狂車… 同時都Feel  到 Jolin 佢體內都不由自主咁包緊我支鋼砲….
當然不消半刻我都爆發出哂黎…

出左野之後,大家攬住錫多一陣,互相調情一番,佢話比我屌得好舒服,我就話佢含得好有感情...
唔理係咪虛情假意,我都聽得好過癮同開心!
著衫個時吹左一陣水,相問之下先知道今日幫襯呢間餐室叫“甜甜”...佢仲笑我話食乜都唔知就上黎,比人昆咁點算...
我就話“上黎睇版姐,唔啱咪掉頭走囉!點知比妳既笑容吸引住....所以咪決定留低比條 L 妳含下囉~ 哈哈哈!”
最後我地好似情侶咁打情罵俏一番完結,仲應承下次覆診會比驚喜我添!
出到去上番朋友架車,先發覺佢醉到不醒人仕,佢之前車我黎無出事真係大命夾好彩!
見佢仲醉緊,我都決定合埋眼回一回魂...
呢頭咪埋眼,嗰頭就比人敲窗叫醒!完來係我個朋友反黎...
"喂!我食完返黎喇~ 你醉醒未呀?”
原來頭先 Jolin 既經歷,全部都係我飲醉之後既綺夢...好彩條褲無濕到...
新識朋友回程時繼續自吹自擂,又話自己幾大條,又話屌到條女潮吹咁滯...
最後我都敷衍佢問句條女叫乜名呀?
"嗰件廣東大包叫 Jolin 喎...”
...又會咁 L 橋???
比分時間:
年齡:估佢 27,8 啦!對於我黎講都算啱食!有時太
0靚 妹,乜都唔識,無情無趣!
樣貌:7.5分啦!未至於好索,但小家碧玉樣,絕對順眼。有小小..小小似無線個姐仔林夏微

(我覺得有小小似乍!你地試完覺得唔似, 唔好屌 9 我!)
身材:7.5分,各方面都平均,唔算特別標青。但皮膚唔錯,一對碗形B尾C頭真波係亮點!
態度:8分啦,大家同聲同氣,都算好配合!
技巧:8.5分,點心黎講算唔錯,一手邪骨R荔枝+鑽菊花,令我回憶起當年無錢食全餐,要食飛機餐既日子!
識食指南:喜歡點心,講求溝通同感覺既師兄不防一試!喜歡幼齒小妹妹既師兄,可以慳番D 時間喇,因為 Jolin 絕對係 sell 識情識趣,知到男人心理既點心師父!

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

金牌會員

港女 我又要食!

51萬

管理員

長9王 / 耐力王 / 創會始祖 / 頂級元老

最佳新人活躍會員熱心會員推廣達人宣傳達人灌水之王優秀版主突出貢獻榮譽管理論壇元老

坡妹黎GA
危Sir一出鬼神驚
无时间食添。。激死我啦

51萬

管理員

最佳新人活躍會員熱心會員推廣達人宣傳達人灌水之王優秀版主突出貢獻榮譽管理論壇元老

R荔枝+鑽菊花
危Sir一出鬼神驚
稳日都叫距帮我R下荔枝钻下菊花先

版主

雙花紅棍 / 頂級元老

突出貢獻活躍會員優秀版主論壇元老

oscarzala 發表於 2015-3-22 10:05
稳日都叫距帮我R下荔枝钻下菊花先

手指比用脷鑽得更入...好 L 頂癮

51萬

管理員

RBL 發表於 2015-3-23 13:58
手指比用脷鑽得更入...好 L 頂癮

有冇屎架?
危Sir一出鬼神驚