多倫多夜遊交友資訊網

搜索
查看: 232066|回復: 4

Backpage 詐騙 [Chinese]

關閉 [複製鏈接]

放佐成個禮拜就玩足一個禮拜,玩完成個星期都係時候出返啲報告

上星期見bp有段搞,話香港人後生女,打電話去仲有竹星接聽,咁筍諗住睇睇唔啱最多走頭。去到酒店,佢話而家趕住走,但有個friend好後生可以試,都好啦,收到room number 上房,一開門,頂,一個5'4, 160磅嘅黑妹,仲要刻時上門鎖,嚇到腳仔雀仔都軟哂,真係乜mood都無哂。

过兩日,又喺bp見到話又個馬拉妹,又call 吓啦,又係同一間酒店,不过唔同房号。開門,頂,又係佢!正要走頭之際,有個唐人面孔行出嚟,話係上次個friend, 行近啲,都叫做竹星,但係唔得個喳,5'3 但Dum 波,車汰肚,唉都知難途一劫,蒙頭入閘。係女仲問要唔要3p,10分钟射完走人啦

http://toronto.backpage.com/Fema ... rl-in-town/26672738

51萬

管理員

長9王 / 耐力王 / 創會始祖 / 頂級元老

最佳新人活躍會員熱心會員推廣達人宣傳達人灌水之王優秀版主突出貢獻榮譽管理論壇元老

條link唔得喎,邊件係你講果件呀?嘩,勁喎師兄,一出出咁X多報告,好!!
危Sir一出鬼神驚
ok la, got a week off, otherwise no chance to go eat..

their link might change and it is the one for malay girl..
http://toronto.backpage.com/Fema ... t-visiting/26707157

haha, the first one looks ugly, and the second link, you can use Google search to see if the pics are fake^^  發表於 2015-4-19 20:58