多倫多夜遊交友資訊網

搜索
查看: 246688|回復: 3

CoCo 之 lulu villa spa [Chinese]

關閉 [複製鏈接]

近排仲系忙到抽筋真系连叼西既力都无,但系点忙都好都系阻止唔到我试新野既然欲望哈哈哈
今期要介绍既女就系lulu 既coco,其实我两三个月前见过距,果日距第一日返工甘岩果日又静好早就走佐所以只有一面之缘,其实样就麻麻地好大众样啦,长头发,见到距果日距又系著住冷衫牛仔裤密密实实所以勾唔起我既欲望无试到,事后觉得有少少可惜一直催lulu 老板娘问条女几时翻来记得单声终于都俾我食埋啦哈哈哈
去到入房即刻净身趴系度等伺候
条女入到来粒声唔讲就即刻除晒衫裤,虽然我向来比较直接但系我都系第一次见女入来问都唔问下就脱光猪不过我钟意嘿嘿

虽然系甘但系我都要扮晒蟹甘问做咩甘快除晒衫裤吖?你唔会想食左我挂,距就话我知道你找我找很久啦嘿嘿,我就继续扮下野话对啊,我找你帮我按摩而已啦,然之后距就窜翻我,那好吧我把衣服穿上好了,我就拿拿临即刻话开玩笑美女让你光帮我按摩多浪费呀,距就马上笑笑口开始帮我按摩

大家都知道最翁之意不在按摩吖啦,不过距按摩得好细心,虽然距按得麻麻地不过距就真系由头按摩到脚当然力水肯定唔系好够啦,按到有少少无聊啦,因为距真系好认真按摩啦,我就突然间转身过去,成碌野笃起度,距就好惊讶话干嘛那么快翻过来呀,不想按摩啦吗?我就话我受不了来吧

距笑起身都几得意吖,虽然距个样麻麻地,可能距排牙都几白几整齐笑起来俾人感觉几舒服
距用只手帮我搓下搓下,好晤好意思甘,我就话来吧趴在我身上吧,距好听话趴系我度磨下磨下,我又成日望住距距又笑笑口话不要老这么看着人家嘛,人家不好意思,又用手遮住我只眼都几搞野吖哈哈哈

然之后我又锡又赖又撩搞到距湿晒哈哈哈仲69佐一阵间嘿嘿最后射到距成身都系爽啊

要去既大佬就去马咯唔知距又会唔会做几日就走人,不过睇样之上既就算吧啦,身材b+甘上下20几岁啦,有咩问题问下危sir 都得因为距都见过条女哈哈哈
仲有条女翻星期六其他时间就晤系好清楚啦
系甘先又要忙啦55555555

51萬

管理員

長9王 / 耐力王 / 創會始祖 / 頂級元老

最佳新人活躍會員熱心會員推廣達人宣傳達人灌水之王優秀版主突出貢獻榮譽管理論壇元老

作死呀你, 叫人問我, 你同佢赤裸裸, 你了解多D
危Sir一出鬼神驚
鬼叫你话我眼光独特,你眼光好d

51萬

管理員

長9王 / 耐力王 / 創會始祖 / 頂級元老

最佳新人活躍會員熱心會員推廣達人宣傳達人灌水之王優秀版主突出貢獻榮譽管理論壇元老

oscarzala 發表於 2015-4-15 18:47
鬼叫你话我眼光独特,你眼光好d

切,我又冇見過佢裸體
危Sir一出鬼神驚