多倫多夜遊交友資訊網

搜索
查看: 219177|回復: 9

滿懷亭 crossover 416 兄弟幫 ~ Elaine 的絲襪長腳蟹 ~[Chinese]

關閉 [複製鏈接]

版主

雙花紅棍 / 頂級元老

突出貢獻活躍會員優秀版主論壇元老

早兩日食左餐飛機餐, 雖然頂得下肚餓, 但點夠食正餐咁飽肚丫
今晚行開超級市場, 好自然打比餐廳睇下有冇位開餐…
知客話自從洗太平地之後, 食韓燒既booking 都好爆, 連帶好多中餐館都好旺場
廣本來今日我都係一心想食韓燒, 但知客話唔預早book, 唔駛指意 ~
但佢話呢個 location 有個中餐 booking 啱啱取消左, 問我食唔食….要食就快約 !
個廚師叫做 Elaine, 主打煮長腳蟹, 一直以黎都有索腿廚神之稱…
我既然搵得食, 當然都係因為肚餓啦…而且我一聽到主打煮長蟹腳…我收起褲襠既食指即時有反應…
須知道長腳蟹煮得好, 絕對係一味人間極品 ~ 反正都黎到, 點都去望望啦 !
係電梯入面我已經對佢有無限既幻想 …

上到去一開門, 冷艷既廚師已經上行架生等緊我…
細佬我絕對係一名暴乳類動物, 胸前唔偉大, 我通常都無乜興趣….
但今日我見到 Elaine之後…. 我當場跪低佢面前….我完全被佢既一雙獨門武器 ~ 43" 長腿較剪腳...所征服 ~
廚師亦被我既反應嚇一嚇, 即時上前扶起我, 問 “ 你沒事吧 ! “
“ 我看見這雙穿上絲襪的美腿, 我受不了 !! “
廚師即時轉驚為笑 “ 妳不要那麼誇張喇….hehe~  “
睇黎我呢下突襲, 成功打破 Elaine 冰冷既圍牆…

Elaine 雖然唔似一般韓廚咁識化妝,全部都係一個靚女樣…
但佢既樣貌十分清純, 亦十分順眼, 有愈睇愈想疼錫佢既感覺…
胸前既誘惑應該不到 B 級….但佢擁有高挑 model 既身型…
加上一雙又瘦又長, 而且更被一對黑色既絲襪緊緊包住既美腿…
如果你係懂得欣賞女人身體既男人, 呢一雙美腿絕對係令你投降既極品…
雖然經我調戲之後,Elaine 都已經變得無咁拘緊,但始終都仲係怕怕醜醜咁...
我雖然鍾意熱情如火既韓廚,但對付怕醜清純既中廚,我亦有我既玩法!
我身型其實亦屬高頭大馬型, 企係 Elaine 面前一 D 都唔輸蝕,
所以我一開始就用一招”壁咚”向佢展開攻勢 ~ 我先將佢迫埋牆, 雙手輕輕攬住佢條腰,
跟住將我隻大腿輕輕放佢一雙美腿中間, 並輕輕頂壓住佢下體…
佢一直都逃避我既目光, 而我亦懶係情深咁向佢錫去…
“ 你不要那麼急啦…感覺好奇怪啊…” 她向我說
“不奇怪啦, 正常男人見到妳, 就應該這樣急啦 ! “
經我咁樣一講, 佢又再被我引到笑出聲….
呢次笑聲後, 佢感覺到佢嘗試投入起黎, 我地亦開始濕吻, 我雙手亦都隔著絲襪向佢亂摷 !
纏綿一輪後, 我終於放過佢同佢一齊去沖涼…
沖涼方面, 真係唔及我個可愛韓醫咁細心…. 我只好續步續步帶住佢教佢點做…
但驚喜既係, 佢水中既音樂表現都相當唔錯 ~
出到房, 佢本來想我瞓低, 就用佢用開既節奏制去服待我….但係我當然比到唔同既體驗佢啦…
我首先要佢著番對絲襪, 胸圍…. 跟住我就一手攬住佢條腰, 一野就車輪埋去 !
佢係我強勢濕吻下, 瞬間就變得投入….我跟住就要佢雙手趴埋牆, 好似比差佬搜身咁…當然大肆搜佢身既係我呢條淫棍…
Elaine 既樣貌清純溫柔, 其實好啱用初戀女友 feel 黎玩…
但係佢個對著住黑色絲襪既 43 “ 長腿, 完全勾起我既獸性,  其實普通一對長腿真係無乜特別…
但如果加上一對絲襪, 就真係完全唔同哂 ! 真係淨係玩對腳就都夠玩成晚 !
我一路摷一路車輪…慢慢再一路錫佢耳珠…頸…Lin 頭…背脊…一路錫到落最 L 靚既大腿…
“ 你跟其他人很不同….唉…你很會搞啊…~ “ Eliane 開始忘我地說 ~
我無理佢, 繼續打住車輪咁摷….摷到我隔住絲襪都感覺到佢濕到滴水….
跟住我雙手將佢個膊頭按低…., 佢亦自動自覺張開口, 大啖大啖幫我吹奏…
Eliane 佢個咀唇有小小厚厚地, 其實幾好錫….
當然見住佢…含住個頭慢慢, 將大半條吞入口亦相當性感….
吹到咁上下, 我從鏡中見到佢絲襪入面既籮柚, 中間有一絲濕潤既水光閃過….
我既獸性就突然飆升, 一手將佢推倒趴係床上,
跟住我就好野性咁, 雙手將絲襪既籮柚位撕開, 淨係露出一度濕透既玉門..…
我一手按住佢個籮柚, 一手上套…
冷不防 Elaine 仲加句 “ 你快點搞我啦…我受不了啦…~ “
我既獸欲真正達到頂點 !!! 對準玉篷挺腰就一棍到底….
跟住每一棍都由慢到快, 由淺到深…瘋狂抽插住呢個被絲襪包住一個完美既籮柚 !
之後我都叫做轉過下姿勢既, 但係都只係扶佢起身, 要佢趴起鏡前比我推車….直到尾站 ~
因為只有呢個姿勢, 先可以充份欣賞到佢完美既雙腿….同插破絲襪既奇境 !!
到站後 Elaine 緊緊將我攬住瞓係床上, 不繼含啜我既耳珠…慢慢講出我記得既最後一句說話…
“我從未試過的…..你真的很會搞啊 ~ “

叮 ~ 電梯到我的層數….我先至如夢初醒….
我睇黎真係餓到儍左….搭程電梯都有以上無限既性幻想…
終於去到餐廳, 開門亦見到 Elaine 廚師….睇見佢一身專業既打扮, 就知佢最撚手既菜色應該就係…
“ 絲襪長腳蟹 “

好~ 為我幻想出黎既女角 Elaine 評下分先 ~
樣貌: 清純, 舒服順眼, 真係一 D 都唔似做廚 ! 7 分 ~
年紀: 我估 25, 6, 近睇臉部都係後生女
身材:
(上身) 雖然 model 骨架, 著衫應該幾靚, 但係得 A-B 級….我比 7 分
(下身) 無敵 43” 長腿 + 黑絲襪 ! 極度誘惑 ~ 要比爆分 !!
態度: 開始時真係比較木口木面, 但經我調情放鬆後, 慢慢熱情回復狀態, 都比 7 分啦 !
技巧: 真係有待啄磨 ! 雖然我都教左佢好多招, 希望之後搵佢既師兄弟有所得益啦 ! 6.5 分
返啅指數: 應該會, 因為都真係想玩多次佢對腳 ! 不過等佢從其他師兄身上學下藝先啦 !

以上內容全屬幻想虛構, 如有雷同實屬師兄弟們之福 !

51萬

管理員

長9王 / 耐力王 / 創會始祖 / 頂級元老

最佳新人活躍會員熱心會員推廣達人宣傳達人灌水之王優秀版主突出貢獻榮譽管理論壇元老

好似條腿好X正咁款喎
危Sir一出鬼神驚

版主

雙花紅棍 / 頂級元老

危天行 發表於 2015-4-21 00:25
好似條腿好X正咁款喎

條腿堅定係索!不過細波...

版主

雙花紅棍 / 頂級元老

啱啱先發現無左段尾....補番先 !

51萬

管理員

長9王 / 耐力王 / 創會始祖 / 頂級元老

最佳新人活躍會員熱心會員推廣達人宣傳達人灌水之王優秀版主突出貢獻榮譽管理論壇元老

RBL 發表於 2015-4-21 11:54
啱啱先發現無左段尾....補番先 !

你個死毒男,太多性幻想
危Sir一出鬼神驚

論壇元老

有人話你做裝修,咁你係裝修佬(handy man) 抑或係裝修老闆?你個舊名dupdupdup, 我以爲係叫雞踩屎之後返屋企dup春袋嗰個dup.

版主

雙花紅棍 / 頂級元老

fuckme 發表於 2015-4-21 17:31
有人話你做裝修,咁你係裝修佬(handy man) 抑或係裝修老闆?你個舊名dupdupdup, 我以爲係叫雞踩屎之後返屋 ...

你都可以咁理解, 上下兩個頭一齊頭 dup dup ...
真相係當年我開始寫報告時, 主要係

中級會員

有沒有明星作樣貌比較?:)

版主

雙花紅棍 / 頂級元老

304275 發表於 2015-4-23 08:19
有沒有明星作樣貌比較?:)

如果可以和明星比較,分數就不止 7 分!
她樣貌清純,沒有明星的艷麗...故找不到相像的明星..

超!巴閉。。lol  發表於 2015-4-23 10:05