多倫多夜遊交友資訊網

搜索
查看: 204143|回復: 13

無心插柳, 奪沙發 ~ 滿懷亭最新韓醫米奇 ( 全篇完 )[Chinese]

關閉 [複製鏈接]

版主

雙花紅棍 / 頂級元老

突出貢獻活躍會員優秀版主論壇元老

市面依然風聲鶴淚, 間間醫務所都唔收新症
而且大家都認為韓醫隨時撤退…搞到稍為醫術高名小小既醫生,
日日都排長龍, 想即日 book 位簡直無可能 !
而我最愛既可愛韓醫當然係求診者眾, 仲要個個手尾長, 覆診再覆診,睇親都成粒鐘
搞到我想把個平安脈都話無時間…..
今朝起身覺得自己有 D 毒氣攻心, 已經即時打去預約攞解藥…
“ 可愛要今晚九點喎….”
“ WTF ?! 有冇咁 L 多人中毒呀 ?  全日比我偷半粒鐘都無 ? “
“ 你如果急病…不如試下今日全新米奇韓醫啦.”
“ WTF …仲有新醫生咩 ? 就算有….這些搶沙發的機會, 都不是屬於我啦 …..“  
“ 就係無人知, 所以有頭位, 你要唔要 ?? “
“ 緊係要啦 ! 毒發喇 !  “
即時九秒九開車前往, 準時 12:30 到達醫務所 !
就係車入面等叫號時, 亦不禁會幻想下, 等陣既兒治療會如何精彩 !

診証室既門打開, 米奇韓醫上身白色胸圍, 下身一條 tube top 充當係超短裙應診 …
樣貌就屬韓式美女型, 問你靚唔靚, 你都會話靚 ! 但問妳記唔記得, 你就一定好快唔記得個種 !
身高大約5’3” 左右, 身型相當窈窕, 雙腿睇起來比例十分長 !
醫師一身素服, 當然遮掩不住佢膨拜既實力 !
但經驗話比我知, 體型咁纖瘦, 係無可能有咁 L 大對 C 級燈…佢地只會係升級附件…
以前細佬我有三不食, 平坦不食, 作假不食, 年長不食…
當然我口裡說不,身體卻很誠實…
看到如此 C 級誘惑, 就算明知係假, 都會好似燈蛾見光, 糊里糊塗就衝過去…
但係今時唔同往日, 科技日新月異, 好多時人工的型態和手感都直追全天然…
而且家陣咁既時勢, 再左揀右揀, 真係毒發身亡都未搵到醫生….

米奇醫生初到貴境, 好多野都表現得手忙腳亂, 但係唔緊要, 妳係新手姐 ! 但我老練嘛 !
妳唔識點做咪由我主攻 ~ 入到房後我就直接攬住佢黎咀, 但當我開始手多多之際, 佢就要我沖涼先喇 ~
心諗 “ 好啦! 見係妳第一個客, 唔好嚇親妳喇 ! “
今日我就大發慈悲, 唔要摷, 唔要迎賓砲, 乖乖跟妳去水療啦 !
水療過程十分細心….同深入…水中消毒不特止, 手指仲主力勘探菊花穴位… 搞到我雙腳一陣軟麻
當然醫師呢個治療程序實屬前奏….之後上演既主力療法各位資深病人都估到一二啦 ~
出到去我繼續做我個乖乖病人, 一於睇下妳醫術高定係我體內既毒力猛 !
先黎滑舌遊全身, 再停在我胸前兩點用力啜毒~ 繼而舌不離身, 半啜半瀨咁去到萬毒之源 !
佢先從外圍打遊擊, 啜兩下就 chok 兩 chok !
瀨下個水仙頭, 再鑽入菊花陣 !
估唔到呢位米奇醫師, 年紀輕輕, 醫術都好了得 !
當我咪埋眼, 諗住慢慢享受呢個療程之際, 醫師又再轉陣 ~
跟口就送上旋轉式大包圍 ~ 滑舌一路打轉一路將整條毒源重重包圍 !
眼見毒液快要一洩如泉湧, 我即時推開醫師, 免得佢無心理準備下, 喉頭乘受大量既毒液 !
醫師不但無怪我推開佢, 仲感激我既提點, 報以多謝既微笑…
我亦回以一個 “ 唔駛客氣 “既眼神, 作為對佢既肯定 !
她笑了一笑之後就轉身去床頭攞毒液收集套….然後居然放入口中 !
睇黎米奇韓醫都受過專業既醫術訓練, 居然可以雙手不碰病根, 就可以直接為佢上保護膜!
戴上保護套後, 醫師就直接上坐如神女坐蓮, 再以兩慢一快既頻率進行吸毒 !
醫師呢個節奏, 絕對係一個令病人最舒適既速度 ! 我一邊雙手柔搓呢對 C 級醫療燈, 一邊閉目享受 !
大約過左兩分鐘咁上下時間, 我開始聽到醫師因為運功吸納而發出既伸吟….
而我為左可以減輕醫師體力既付出, 亦決定上下位置互換, 尾段既排毒程序由我作主導 !
醫師又急促又淫蕩既伸吟一直對我起到刺激同鼓勵既作用 !
由位置對調開始計既兩分鐘, 我倆既精神都狀態都達成一致 ~
最後於我體內存達一星期既毒液, 終於係插得最深既一下後, 全數排出到醫師體內既收集套中 ~
醫師見到我洩毒後虛脫既樣, 繼續緊緊的抱著我唔放, 淨係耳邊喘著氣說了句 “….good ..feel..~”
呢刻我真係唔知道, 呢個係對我既”問題", 定係只係話我知佢既感覺呢 ?

突然手心轉黎一陣震動, 手機收到訊息,
“ 醫生準備好, 可以上去, 你個街症號碼係 0001 , 去到醫務所唔須要敲開, 因為門會自動打開 ~ “
以上情節如何興奮都好…都只係我既幻想….咁特別既治療從未發生 !
我個腦成 L 日亂諗野, 真係要好好睇下醫生 !

但係幻想都可以比下分既 ~
樣貌: 人工韓美人, 出黎睇醫生, 就算無咁靚都好, 我都 prefer 天然多 D ….所以雖然佢眼大鼻高係靚女, 我都係比 7.5 分
年紀: 我估 26, 7 , 但係手腳皮膚好滑, 似 21,2  
身材: 我比 8 分, 雖然高度唔算好高, 但腳既比例算長, 而且纖瘦, 其實十分吸引
態度: 完全想點就點, 但可能英文唔係太好, 所以有時對你既要求反應會慢小小, 8 分
醫術: 雖然初到貴境, 但我試得出佢之前一定受過專科訓練, 醫術熟練 ! 9 分

以上內容全屬幻想虛構, 如有雷同實屬師兄弟們之福 !

51萬

管理員

長9王 / 耐力王 / 創會始祖 / 頂級元老

最佳新人活躍會員熱心會員推廣達人宣傳達人灌水之王優秀版主突出貢獻榮譽管理論壇元老

水仙頭, 菊花陣
危Sir一出鬼神驚

高級會員

金牌會員

等待下半部

論壇元老

服X咗你, 咁X好彩, 咁X好命水, 有運做米奇韓醫多倫多第一個病人人客. 成日都係咁, 唔夠精神魄力一次過完成報告就賴公事太忙, 呢招冇人信嚹.

版主

雙花紅棍 / 頂級元老

突出貢獻活躍會員優秀版主論壇元老

fuckme 發表於 2015-4-24 12:00
服X咗你, 咁X好彩, 咁X好命水, 有運做米奇韓醫多倫多第一個病人人客. 成日都係咁, 唔夠精神魄力一次過完成 ...

咪咁啦 ! 有咁啱得咁橋姐 !
篇報告寫埋比埋你喇 ~

中級會員

好文章

論壇元老

RBL 發表於 2015-4-24 12:57
咪咁啦 ! 有咁啱得咁橋姐 !
篇報告寫埋比埋你喇 ~

嗱, 不打自招, 你喺個報告都寫'洩毒後虛脫'. 所以寫報告都唔可以一氣呵成, 次次都係咁. 你真係要搵個男性老中醫同你攪番好個身子先. 女人唔補好易老, 男人唔補好易冇(貨賣).

中級會員

樓主寫得像A片
次次睇你写既报告都以为睇紧武侠小说
小弟真系佩服你