多倫多夜遊交友資訊網

搜索
查看: 147133|回復: 12

我都再度泥 謠言不可信之 泥地亚Lydia + 高高CoCo @MW [Chinese]

關閉 [複製鏈接]

本来已经金盘洗J的我,随着8记重开,危蛇的深入报导,dup兄的春夢连连,六子兄的那些年,实在令我无法自拔,只能偷偷寻香

上次濑镎LENA之后其实又食咗佢姊妹高高,比起濑拿,有番d肉,刚刚好,自然波,organic始终是王道。
有d似汤唯,但因我多年前在东莞食咗个高像真A货,所以依家无惊喜。
已在市场一段时间,待客有一手,可echo.

泥地亚开门有超出我想像,未能同照片连想,而且nmcot. 不过都可接受。
最爱佢件衫,下次应该要佢着住衫執番剂,件衫要加20分

个样唔似K,反依似CBC.

吹工一般,可能是温柔型技术,我喜爱劳工型

近排睇咗部2007谜片,有一招想试下,点知原来佢都未试过,一路un, 佢一路含九七七咁笑,好很可爱。

前置喼,后立推唔掂

九up吹水韩国整容隆胸,有讲有笑。当然佢嗰个係organic.

我好少对d菜有超过几日memory, 比金鱼8秒好d,但佢个样越想越有味道,最难忘还是望住佢赤条条的背影,对着厕所块镜梳洗整理

同样在市场一段时间,待客自有一手
Repeat指数同高高相约

51萬

管理員

長9王 / 耐力王 / 創會始祖 / 頂級元老

最佳新人活躍會員熱心會員推廣達人宣傳達人灌水之王優秀版主突出貢獻榮譽管理論壇元老

你粒春咁遲先識Fing埋Lydia度 我早就repeat再repeat了.佢個樣唔係好靚, 但係你會難以忘懷佢果種個人味道, 再番去搵佢, 老兄都算識貨
危Sir一出鬼神驚

中級會員

On my TDL

版主

雙花紅棍 / 頂級元老

突出貢獻活躍會員優秀版主論壇元老

想知邊一招新招式!
請指教!

高級會員

我也想知啊
只能身授、不能口腧

51萬

管理員

最佳新人活躍會員熱心會員推廣達人宣傳達人灌水之王優秀版主突出貢獻榮譽管理論壇元老

Fing春 發表於 2015-5-25 12:09
只能身授、不能口腧

巴閉
危Sir一出鬼神驚

中級會員

很好奇, 說出來吧老兄~

高級會員

活躍會員熱心會員

也想知道新招式,哈哈

51萬

管理員

小六子 發表於 2015-5-28 16:12
也想知道新招式,哈哈

佢來來去去得一招[Fing春]

哈哈 危sir 威武  發表於 2015-6-14 16:42
危Sir一出鬼神驚