多倫多夜遊交友資訊網

搜索
查看: 117068|回復: 13

小小鮮肉 ANN @ 少女學院 [Chinese]

關閉 [複製鏈接]

51萬

管理員

長9王 / 耐力王 / 創會始祖 / 頂級元老

最佳新人活躍會員熱心會員推廣達人宣傳達人灌水之王優秀版主突出貢獻榮譽管理論壇元老

市場上嘅韓妹冇以前咁多,引發起一些點心蒲頭搵食. 但係叫起手唔係800就1000兩粒鐘起, 我呢D算死草, 寧願140食件韓
妹有樣有技術有身材有服務!  見到少女學院近日有件ANN, 可以一粒鐘300起, 心大心細, 老板保證同照片相差只有5%.  日日
Fullybook, 好唔容易等到, 無啦啦又period.  好啦,再等period完, 終於可以嘆番次點心啦~
老闆細心安排下,當天食頭水. 準時到達酒店.  門打開後站著的ANN和照片沒有兩樣.  身材細小, 和照片沒有分別, 樣貌
ANN可給8分(點心的8分. 韓妹的8分會漂亮一點).

今次老闆冇騙我.  ANN 樣子確係20出頭, 青春真係冇得假. 學生黎講算係小美女.  點心黎講亦係唔差嘅貨色. 當然要和
KIMCHI 比較就仲有段距離.   
有些怕羞嘅ANN和我擁在一起, 舌尖下的舌尖互相交纏, 好耐冇食點心了, 都有另一種味道.  大家同聲同氣, 怕怕羞羞, 同一
般正常情侶沒有分別. 我慢慢主動脫去ANN的上衣, 另一隻怪手已經偷偷伸到她的水蜜鮑.  人仔細細嘅ANN始終都係青春
幼嫩血氣方剛, 隻水蜜鮑濕到滴水, 再磨落去, 分分鐘潮吹都話唔埋.  拖住一起去沖涼, 當然冇韓妹咁提供SBBBJ 啦, 所以拿
拿臨沖個快涼就抱佢上床.

明知ANN初生之犢, 咩都唔識, 都唔會要求佢有韓妹嘅服務.  抱著Diu下小鮮肉同無知少女嘅心態, 我慢慢"賴"佢全身最敏感
地帶, Ear,頸,Lin,手和大腿內則等, ANN敏感得鈕來鈕去.  當我品嚐她的水蜜鮑時, ANN更加呻吟得呼天搶地.
最後小天行深深地進入ANN體內, 如情侶互望的眼神, 每一下的抽插都望著ANN享受的表情, 尢如熱戀中的戀人.  

總結:
FACE: 如果Rita@多村係4分, ANN就係8分. 價錢相同我一定選ANN.  

BODY: 8
SERVICE: 7
Attitute: 9
Repeat: NO. 冇錢

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x
危Sir一出鬼神驚
吊完就当然无钱啦

論壇元老

My type. 谢谢危Sir!

註冊會員

謝謝分享

1萬

論壇元老

坐館

活躍會員論壇元老

食完牛蒡丸可能吊到出血.  
。。刁到提前来月经

高級會員

聽起來好像不錯~

論壇元老

Nice ah Thanks !

中級會員

她還有做嗎? 300可以做多少次?

1萬

論壇元老

坐館

活躍會員論壇元老

kgb 發表於 2015-7-7 23:00
她還有做嗎? 300可以做多少次?

應該可以3次吧...