多倫多夜遊交友資訊網

搜索
查看: 31162|回復: 277

♛遲來的驚喜FACE FUCKER精選STELLA @ MoonWaiting [Chinese]

關閉 [複製鏈接]

51萬

管理員

長9王 / 耐力王 / 創會始祖 / 頂級元老

最佳新人活躍會員熱心會員推廣達人宣傳達人灌水之王優秀版主突出貢獻榮譽管理論壇元老

今次危Sir真係不得不承認走漏了眼, 身邊一直有朋友, 狼友Cataztrophe, Lostdignity, Cbcboi等等告訴我此女係正嘢.
但係由於MW網站張相好唔吸引, 成Q日影住個屁股, 而此女又成Lun日响DownTown, 一直冇機會試9佢.

星期五旁晚時份未食飯但9又痕痕地咁點算呢? 無意中發現原來Stella上咗黎 T&T. 咁近又9痕當然想會一會佢啦,
短信MW話即時有位喎, 仲唔立即起行!! 但心入面仍然唔係好踏實, 怕食到垃圾
. 雖然話現在的照片已經不能盡信,
但係一直對果張相冇咩好感, 以為係普通料.  開車其間, 都係打電話比Cbcboi問多一問穩陣 D.
得到嘅答案係, 樣靚, "零"波人, 死魚
.  吓!! 唔Lun係啩, 得到咁嘅答案, 好Lun驚喎

都約 Lun咗, 死就死啦. 去到現場, 好彩"食蕉"行Lun開咗, 直鏟上Penhouse.  門打開, 唔Lun洗講嘢, 靚女冇走雞, 同
LUCY不相上下.  去Clubbing想溝都係想呢D, 依家150有得食你仲想點Lun樣
Stella 正宗CBC一名, 流利英文, 笑容滿面, 同Cbcboi講有出入喎, 肯定係Cbcboi樣衰乞人憎

樣貌個人比8.5到9分, 身材好Fit, CBC身型, 拖住我入房有傾有講唔似係死魚喎, 睇定D先....

除衫後就真係同Cbcboi講一樣係"零波人", 簡單D講, 係得2粒"的"
, A Cup都唔知有冇, RBL兄可以唔洗去,
但FaceFucker又唔介意細胸的, 一定一定要食一次, 樣掂 !! 近期係得Lucy 同佢樣最掂 !!
可惜唔知佢會留在Markham幾耐, 要樣貌就快, 落番DownTown我都幫你唔到.  

Stella 嘅BBBJ雖然唔算超好, 但都幾有耐心, 仲未有死魚Feel, 再睇定D先....
收到風佢唔係咁喜歡 Daty, 所以我就直接同佢車輪, 吻頸, 錫"的的"再上套, 一路都有比到反應我未有死魚,
Stella妹妹都算緊窄, 小天行出名長, 慢慢插入Stella已經叫到 E鴉鬼叫
, 仲叫" It's so deep".... 鴉...鴉...鴉...
我呢D憐香惜肉就問佢痛唔痛呀, 唔插咁入好唔好
.... 但Stella似乎好享受前所未有嘅深入, 默不作聲, 只是有
節奏地叫著.... 鴉...鴉...鴉...It's deep... 鴉...鴉...鴉...

望住Stella個靚靚臉蛋, 小天行忍無可忍了
, 在膠囊內嘔出白色米青精華素結束這次美滿的旅程.  
由於我係純FaceFucker, 所以整體我會比9分, 只包括樣貌因素, 去除身材及其他因素.  接受唔到冇波的(超細波)
唔好去.  單單食樣貌要靚女嘅, 諗都唔好
諗, 速去.  

Face: 8.5 - 9
Body: 8.5 (去除超細波因素, 其他身材方面係Fit嘅)
Service: 8 (沒有死魚)
Attitude: 9.5
Repeat: Yes

注意, 只推薦喜歡樣貌和竹昇身材的, 不建議喜歡有胸的, 因為她是近乎沒有胸的。
另特別一提,Stella是Part Time 的,所以有時候在網站上看不到她,要在她上班前才會看到她的上班時間的

危Sir一出鬼神驚

高級會員

谢謝危sir

中級會員

Thanks

中級會員

Thanks for sharing

金牌會員

真的

金牌會員

活躍會員熱心會員

thanks for sharing危sir,乜妳唔發覺咩?MW最大的特色,無波D女D相就係影住個囉嘅!哈哈哈

哈哈哈  發表於 2016-12-5 01:05

論壇元老

Nice thx

註冊會員

thanks

高級會員

Should try it

金牌會員

Thanks danger sir