多倫多夜遊交友資訊網

搜索
查看: 53812|回復: 3

Candy 之 Purple Sugar Spa [Chinese]

關閉 [複製鏈接]

前几日冻到阿妈都唔认得加埋又落雨真系边度都晤想去
不过过时过节都要食翻d好也补一补身既
听危sir 话有条新女到。目测过都唔错下。大家公认危sir眼光一向唔错当然拿拿临去食下吖啦
开门又系索到爆既Nana 姐。网衫Tback 粉红色bra 爆晒出来。。真系有心脏病都惊即刻复发
入房等女到。冻冰冰冲翻个热水凉插下电先
岩冲完只脚踏出来条女就开门入来啦。好热情扑过来帮手抹身卒脚趾。恩恩服务态度唔错下哦
近排d女都系长头发比较有女人味。candy 有翻甘上下哦。165高仲要采埋high wheel 真系想唱翻首我没有六尺高添。古铜色既皮肤。胸都几逼爆哦。单凤眼。笑起身几甜。拿拿临扒低就范。
Candy 比较酷下。可以讲系慢热型。即系你不动我不动。你一动我即动果只。我摸下距之余距又撩下我。时不时又系我敏感地带吹下。我见距甘得戚趁距唔为意之时细佬顶一顶来个一秒钟bj 先哈哈哈
当然都系例牌bs 啦。candy 估距都20尾啦。晤系后生妹类型。不过身材几fit 下。b+波仔几软几好揸手。赖距lin 头都赖到距叫到鬼五马六。。。搞到我好似系度强奸距甘既款。。。
男上女下夹大腿。一边搓时一边赖。距老尾仲咪埋双眼。。。
最后爆到成只大髀都系cream...爽。。。
唯一唔好就系把声好似张柏芝鹅公喉哈哈哈哈
样五错7分多少少啦。我中意距笑起来几sweet
身材岩岩好加埋距古铜色皮肤觉得距似做开健身果种
服务有求必应。。。应得你好大声添哈哈哈
又系pattime 女。。。我剩系知距做星期六咋。。其他时间你地慢慢发掘啦

論壇元老

活躍會員熱心會員

星期六嗰度咪多人到爆?(Go For Tea)好鬼多人係門口,好易撞到人。

希望佢有其他日子啦。

51萬

管理員

長9王 / 耐力王 / 創會始祖 / 頂級元老

最佳新人活躍會員熱心會員推廣達人宣傳達人灌水之王優秀版主突出貢獻榮譽管理論壇元老

勿忘記她今天上班啊
危Sir一出鬼神驚
可惜。。。。出面落狗屎