多倫多夜遊交友資訊網

搜索
查看: 26752|回復: 195

♛尋找隱世韓國 CBK 嫩女一枚 @ 一號公館 (頭水編) [Chinese]

關閉 [複製鏈接]

51萬

管理員

長9王 / 耐力王 / 創會始祖 / 頂級元老

最佳新人活躍會員熱心會員推廣達人宣傳達人灌水之王優秀版主突出貢獻榮譽管理論壇元老

當我心灰意冷, 以為連大場都冇咩好嘢食嘅時候, 幸運嘅電話鈴聲忽然響起, 居然係一號公館光頭佬
佢平時冇咩特別嘢都唔會搵我, 睇黎又有好嘢啱我了.   光頭佬比咗Tips我, 此囡是CBK一枚. 先做Part-time.
但係市場現在咁嘅鬼樣, 未見到都係保持觀望態度好D. 希望越大, 失望越大.

囡囡當天是多倫多/人生第一次上班, 試問我那有不吃頭水的道理?!
到達光頭佬嘅獨立屋淫斗, 直接上樓睇板, Stephanie給我第一印像係"嫩", 最多20-21. 一頭copper啡色染髮,
CBK 外表, 樣貌完全係夜店在舞池中央跳著辣身舞的竹昇妹無異.  Face Fucker可以放心食用.

好耐未試過相頭有咁嘅質素了. 居然比我响幾日內遇到兩件, 另一件在另一報告再寫. 講番Stephanie, 身材方面好兩極化,
事源我食完頭水后, 立即通知咗Lostdignity兄和cbcboi兄, 佢地二話不說都立即去試了.  Cbcboi 食後超級喜歡,
評語係樣靚, 嫩, 唔太瘦, 胸正, DFK亦正. 而Lostdignity兄就覺得希望她再瘦一點, 其他的都和Cbc兄的一樣.

在我個人而言, 身材唔係超瘦一類, 有微微busty但又未至於busty那種. 整體係正的, 我最少比8.5分.

竹昇妹Stephanie同我沖完個正常嘅涼, 和我一起踏進淫亂嘅旅途
.  竹昇妹look嘅Stephanie好主動, 她向前不斷靠近我,
一邊把舌頭申出來舔著她性感的咀唇一邊用英文問我 "What do u want to do with me?你想對我怎樣?" 一邊把我按到
床上, 挑逗程度和喜愛夜浦的情節沒有分別. Stephanie的DFK亦很正, 淡淡的唾液加上軟軟的舌頭, 我們都沒有要停的打算.

由於是第一次投身這工作, Stephanie的妹妹看起來仍然緊嫩, 沒有過份使用或歲月的痕跡. 小天行在Stephanie一個不留神就衝進
了她鮮嫩的小桃園裡去, Stephanie的反應極好亦略帶半點狂野, 濕潤的舌頭更鑽進我的耳朵, 我身子一震無力地軟下來了.
就在盡情地享受著竹昇妹的同時, 小天行亦沒有偷懶, 併命地向前沖著, 最後亦口吐白泡, 慢慢地軟下來.  

我和Stephanie仍然沉醉在浪漫的DFK中, 直到光頭佬拍門提醒才知時晨已到.  一段大好姻緣就此被中斷...

打開雙眼, 原來一切佳是夢, 半點不由人......

都係果句, 不要問只要信.  150食到呢件貨色仲想點, 冇點你...

因為例假(PERIOD), 她要下星期(除了Wed,Thur)先再上班, 自已安排好時間啦...

Face: 8.5
Body: YMMV (My Score 7.8) Sexy,minor busty
Service: 9
Attitude: 9.5
Repeat:yes

Stephaine 又再次短期出現了.  只上週末, 5,6,日,1 (2017-06-03)

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x
危Sir一出鬼神驚

論壇元老

Nice thx

中級會員

thanks

金牌會員

Thanks
好似吾错哦

中級會員