多倫多夜遊交友資訊網

搜索
查看: 3633|回復: 2

私做 Yubi [Chinese]

關閉 [複製鏈接]

中級會員

看了照片知到是以前係markham 的大波私做, 斗膽去試試水睇下係唔係。

地區是leslie hwy7 的bw hotel, 給了房號就入去。 結果真的是以前的miki,  記得她以前服務真係好好。 今次基本同以前無咩分別。

入房先來個抱抱,拖住手入房解衣, 好久無見過有細垃有大波的mm,  忍唔住都要渣二下, 現後都係這樣啦, shower,  bbbj,  tit fck,  cowgirl,  mish,  和 波推射。

關件是全部服務都係120hh,  今事今日有這樣條件真難求。

打分:
樣:7 還順眼
身:8 細小,波大
服務: 8 該有都有,就係欠按摩就舒服
血:120hh 低吃, 1hr 唔知多小
地區:酒店,安全。

本人真的好小出報告,但她說她很等錢用,說話要贊夠錢就回香港想本人幫他介紹多點客給她。助人為快樂之本就幫她出個報告。 有這樣說, 等錢花的人自會落力點服務差極有限啦。 你們試試就知,120hh ok la.

中級會員

佢咪吹水台品味至高嘅版主禿鷹笨撚柒嘅至愛,玩親都起碼一粒鐘嘅天山童姥

金牌會員

活躍會員熱心會員

mofoking 發表於 2018-8-21 01:05
佢咪吹水台品味至高嘅版主禿鷹笨撚柒嘅至愛,玩親都起碼一粒鐘嘅天山童姥 ...

Very bouncy hello kitty cute type........

It should be good as I hear bald eagle only does the hottest and toppest really skinny types and even if it deviates a bit, he will turn them right down, so I am sure this one is good since it is bald eagle's recommendation.
I going out with my friends tonight to get drunk.....LOL