多倫多夜遊交友資訊網

搜索
查看: 5362|回復: 14

嬌嫩小美人May @ Babyface [Chinese]

關閉 [複製鏈接]

論壇元老

活躍會員熱心會員

May@babyface
看到網上寫了幾個May的review, 評價都不錯, 所以想去一試.

F: 7.8-8 網红臉,估計22-25岁 街上看到会回頭,唇紅齒白有點明星臉的感覺...不知道是不是最近找的女生不太漂亮的關係...總是覺得這女生有點氣質,如果化妝好,會有8.5...
B: 7.5  158-160身高 喜歡嬌小的女生,年輕,胸型好B cup,有彈性,喜歡有點肉略為有點瘦, 點心的毛病就是臀不夠翘 , 皮肤很好又白又滑,有光澤。

S: 9.5  DFK, LFK, WF, 洗澡時有body slice漫游,㖭胸,BBBJ, 深喉BJ, moaning 好聽,很嬌嫩的嗓音,
A: 9  全程笑容, friendly,
repeat: Yes! 夠嫩!有初下海的感覺希望跟她熟了以後,服務和各方面會更加有感覺,有潛質成為service Queen, 懂化妝和改髮型很快會很火。

51萬

管理員

長9王 / 耐力王 / 創會始祖 / 頂級元老

最佳新人活躍會員熱心會員推廣達人宣傳達人灌水之王優秀版主突出貢獻榮譽管理論壇元老

大哥您都食得好密吓喎
危Sir一出鬼神驚

論壇元老

活躍會員熱心會員

危sir, 唉...近來壓力大...忙完之後又悶悶地,有時想搵條女解下悶同埋出下火...諗下諗又想番啅Candice, 不過自己衰貪新鮮,每次打電話過去約唔到Candice就想試下其他女....危sir有冇咩好介紹,好耐都冇出過過危sir推介喎...

51萬

管理員

長9王 / 耐力王 / 創會始祖 / 頂級元老

最佳新人活躍會員熱心會員推廣達人宣傳達人灌水之王優秀版主突出貢獻榮譽管理論壇元老

ICM 發表於 2017-7-7 09:21
危sir, 唉...近來壓力大...忙完之後又悶悶地,有時想搵條女解下悶同埋出下火...諗下諗又想番啅Candice, 不 ...

我都想推介, 但近日D女質量好一般, 放心啦, 一有好嘢唔叫我都寫
危Sir一出鬼神驚

金牌會員

活躍會員熱心會員

巴打對babyface嘅女評價唔錯哦
thx for sharing

論壇元老

活躍會員熱心會員

文仔 發表於 2017-7-7 23:18
巴打對babyface嘅女評價唔錯哦
thx for sharing

一啲啲啦...有啲唔係咁好,冇入閘同埋有啲冇服務黑面嘅冇報告...當睇唔到咪算囉,唔想阻人搵食,好果啲咪交流分享下囉...不過講開Babyface, 佢哋嘅皇牌Candice一定要試,試過真係要番卓!真係堅正!夠哂姣,身材又好。不過講明先,未到明星女神級"小弟要求比較高",如果唔係,小弟早就包左一齊去旅行..不過咁嘅價錢咁嘅貨色同服務,仲想點?我試過400果啲...唉....巴打!你都好似食唔少好嘢喎...有冇好介紹比細佬呀?近來唔知做乜成日想搵嘢食

1萬

論壇元老

坐館

活躍會員論壇元老

ICM 發表於 2017-7-7 23:39
一啲啲啦...有啲唔係咁好,冇入閘同埋有啲冇服務黑面嘅冇報告...當睇唔到咪算囉,唔想阻人搵食,好果啲咪 ...

我今日試左好野, 過2日出報告.

論壇元老

活躍會員熱心會員

den2015 發表於 2017-7-8 03:08
我今日試左好野, 過2日出報告.

仲等兩日...食咗咩咁好嘢?講嚟比sex8嘅fans聽吓好喎!

1萬

論壇元老

坐館

活躍會員論壇元老

ICM 發表於 2017-7-8 07:46
仲等兩日...食咗咩咁好嘢?講嚟比sex8嘅fans聽吓好喎!

等你心思思多2日.

金牌會員

May 的胸沒有B杯,只是比stella 大些,有小肚腩,身形並非特别美。面部化妝太濃
服務方面,如你不強行的話,基本沒有lfk,更不要説dfk了,每次lfk 后都立即拿紙巾去抺咀,很反感。雖然有wf,bbbj, 但都不到肉,沒有感觉,很假的moaning ,在沒有接觸她身体程况下都會m
oaning, 職業女性的表現,但卻不專業,没有交流。如果不是接線的女人硬sell ,另願走去密市找solar