多倫多夜遊交友資訊網

搜索
查看: 6456|回復: 12

Ella (浙江) @ 激情寶貝 [Chinese]

關閉 [複製鏈接]

1萬

論壇元老

坐館

活躍會員論壇元老

時間: 8月13日
地點: finch and pharmacy

之前看到相片已經很想找她, 但休息了一段時間, 前天開始再上班, 於是星期日晚找她. 地點是on phmarmacy的屋子, 車子要泊在細街. 入到屋內, 又是燈光暗淡的, 樣貌未看得真, 但身型方面總走不出我的法眼, 外型不錯, 於是OK上房去.

上到房後, 都是燈光不足, 於是要求開大點燈, 終於看清楚真人了. Ella, 浙江杭州人, 印象中以前造過幾個杭州妹, 身材差不到那裡去. 160cm, 長頭髮, 34C級, 波型不錯, 皮膚淺棕色, 同網照很配合, 但樣子就有出入,應該P圖, 樣子都OK, 但如果和琪琪相比, 我會比較喜歡琪琪多一點, 純粹個人喜好, 年齡網上是19歲, 但我目測應該是23-24歲左右.

Shower方面, 都是中間水平, 沒有水簫. 上到床上, 我都是懶的一個, 任由她服侍我,  一般漫遊, BBBJ唔錯, 無齒感, 有奶蛋, 69, 我無DATY, 可以DFK,但不提供口爆. 造的時候用多個姿勢, cow girl, 男上女下, 及doggie. 我比較喜歡和她玩doggie, 時間比其他女孩時間長, 因為她就到我個体位, 反應方面不錯, 下面都超緊有自然水. 由於我是選1小時, 造完後, 她給我按摩, 手勢不錯, 挺有力, 我給她按我的小腿, 按時很酸軟, 但之後小腿鬆很多, 沒有之前肌肉的緊.

face: 7.5 (如果琪琪是8, 我給7.5)
body: 8 (34C, 波型好, pat pat 有肉)
service: 8 (應有的都有, 重點是按摩好, 夠力水)

高級會員

活躍會員熱心會員

接近Phamacy&Huntingwood

補充:
1)頭髮太黑又長鳩到有啲恐佈,好似....
2)黑鮑魚
3)Papa太細兼有黑色痕跡在屎眼周圍

高級會員

活躍會員熱心會員

我個人認為呢條女年紀應該在三張以上!

51萬

管理員

長9王 / 耐力王 / 創會始祖 / 頂級元老

最佳新人活躍會員熱心會員推廣達人宣傳達人灌水之王優秀版主突出貢獻榮譽管理論壇元老

財神 發表於 2017-8-24 08:31
接近Phamacy&Huntingwood

補充:

嘩! 咁大鑊? 你食咗咩? DEN2015 成日話要求好高GA喎 , 到底咩情況?
危Sir一出鬼神驚

高級會員

活躍會員熱心會員

危天行 發表於 2017-8-24 17:36
嘩! 咁大鑊? 你食咗咩? DEN2015 成日話要求好高GA喎 , 到底咩情況?

未食可以知道佢隻鮑魚係黑色?你估我有對千里眼咩!

要求高唔高睇人啫

1萬

論壇元老

坐館

活躍會員論壇元老

黑唔黑鮑我就唔敢講, 我無留意到, 但我去果條女一定無30歲. 你記唔記得你幾時去過? 我同你約埋時間上去coco個場, 指番出果日做邊條女, 如果當日COCO唔係俾ella你而是但俾第2條女你, 我上去同你拿番錢, 仲要開post話coco 濫竽充數, 是但俾條女你, 唱衰間埸, 危sir都要去做証, 如果真有其事, 即刻cut埋激情寶貝廣告, 因為擺明呃人, 30歲都收$150 半小時. 我怕咩, 我無講大話, 條女係二十幾歲, 即管搞大佢, 睇下到時邊個講大話.

高級會員

活躍會員熱心會員

a)回水?你好撚打得?你憑乜撚嘢先?我地啲男人係冇你咁撚賤格嘅!

b)言論自由呀!撚樣?你覺得二十幾,我覺得三張以上,再者,你連最中意食隻鮑魚係黑色都唔知,只有兩個可能性:
1)你講大話,根本你就冇插條女隻鮑魚,係你自己搞掂,玩免費自打hand job!
2)你係老撚到對眼都花撚哂"兼"色盲!

c)Cut廣告!倒危sir飯碗?佢睬撚你都儍呀!正一on撚鳩!

d)我幾時去,關你撚事!屌,想知我係邊個之嘛....屎橋!總之,本狼個樣肯定掂過你個衰樣好多啦...

e)至於你係唔係大話精,本狼冇興趣知喎!但從你啲回覆嚟分析,可見你個腦袋不但有問題,精神亦錯亂得幾鳩交關,建議你盡快去check check....

高級會員

活躍會員熱心會員

願主保佑你

夜已深,你早啲安息吧!

1萬

論壇元老

坐館

活躍會員論壇元老

你駛咩咁大反應兼人生攻擊. 如果條女30歲你可以唔做走人架.

梗係要搞清楚啦, 如果唔係會有更多會員受騙. 到時有人話我介紹條30歲兼黑鮑MM俾大家. 我無所謂, 如果真係我講錯, 我可以開post向你同大家道歉.

高級會員

活躍會員熱心會員

唔好意思,本狼對付啲儍狼一向都係用咁嘅反應嘅!大唔大就見人見智啦!

Under 加拿大嘅買淫Employment Act!雖然職業有啲不見天,但亦唔可以Age Discrimination嘅!知冇?而且我從來都冇話唔中意扑啲三張幾!我OK喎!

只要唔過四張,身材樣貌正,我唔撚洗食你啲牛歡喜胶囊一樣扑鳩到啪啪聲....再者本狼偏偏中意食啲三張幾呀!你吹咩!唔係個個都似你咁,老牛偏偏中意吃嫩草嘅....覺得你好撚唔自量囉!

其實你係唔係隊你自己自制嘅牛歡喜胶囊隊鳩到痴痴地啫!正一牛閪買牛蒡!