多倫多夜遊交友資訊網

搜索
查看: 3226|回復: 2

私做唯一@ 噴水[Chinese]

關閉 [複製鏈接]

中級會員

細佬一向都係試開SPA同選美場, 來來去去都係差不多流程, 終於試吓新嘢.
私做唯一又話噴水又話剩, 好似好好玩咁, 老虎蟹都玩番餐, 就決定去試吓玩私做有咩唔同咩感覺.
打了好幾次電話就找到唯一, 說剛才在忙.  

地點在Finch/Donmills 附近Condo, 呢個地點之前好似黎過.  地方算好乾淨. 在後門進入, 經過走廊直接電梯上樓.  

唯一真人和照片完全一樣樣絕無花假.  對波大到呢我望到都O了咀. 咁卵大一陣會唔會焗死我呀大佬

對人間胸器真係好大, 而且我相信
唯一係性愛高手, 從佢熟練嘅流程就知應該好好玩.

一起沖涼已經開始有驚喜, 錫完lin lin再比我一個 "愛的水簫" , 舌功和啜功真係一絕, 你冇番咁上下定力肯定
好快被佢 KO 你. 我都差點爆漿.

唯一舌頭真係好卵勁, 除了成身賴我外, BBBJ比剛才"愛的水簫"更加利害.  我真係成條細佬包括蛋蛋都比佢
咀和舌包裹著.  好卵舒服.  原來玩私做最大賣點係食服務. 我訓在床上真係好似皇帝一樣,
唯一都一手包辦晒,

我基本上係訓響度嘆世界.

開炮一刻
唯一不忘主動, 一黎就比個觀音坐蓮我, 自己係咁 "印"係咁 "印"

我心諗再咁落去好快出嘢所以立時反身用番正常體位, 才暫時保住我處子之身.
可惜
唯一嘅收陰神功亦好卵強, 我係咁小係咁小見勢色唔對, 仲未玩噴水, 所以叫佢停一停,

然後開始用手指伸入佢個西前方三吋位起勢咁R, 係咁R係咁R, 嘩!!!嘩!!!嘩!!!唔夠幾分鐘就起勢咁噴啲淫水出來,
我避唔切比佢射到我一面都係, 場面真係好撚淫亂, 我唔9理再插番入佢西洞, 跟住都係5分鐘就比佢證發咗
唯一妳好狠勁!!

總括今次私做之旅嘅得著係私做係玩服務嘅, SPA係玩調情嘅, 選美場玩中女嘅.  幾樣都好玩但唔同玩法.
Face: 7.5

Body: 7(Big Boobs)
Service: 9 (噴水絕技)
Repeat: Yes

金牌會員

Thanks. She has been on my watch list for some time now, but some review said she is a BBW that kinda stopping me from visiting.
What would you say?

中級會員

Rc2021 發表於 2019-6-21 22:32
Thanks. She has been on my watch list for some time now, but some review said she is a BBW that kind ...

Yes. I will considered her on a small BBW side but her service and the 噴水 had compensated.  Not a big deal for me.