多倫多夜遊交友資訊網

搜索
查看: 241891|回復: 11

bobo之apple garden spa [Chinese]

關閉 [複製鏈接]

最近食得比较密,又系我老鼠仔,哈哈哈哈
以前去过一次apple garden spa,不过只系斋睇无食,因为果时既apple garden spa 真系好差,无一件食得落口,真系无件掂水

今日兴致勃勃去睇下有无改进到,去到老板话今日有两条女一个candy一个bobo, 两个相比,bobo稍微好d, candy可能稍微老的d目测过30,不过bobo都唔系后生果只,26.7甘上下啦,样既话中等甘上下啦,皮肤稍微黑左少少,白少少既话整体会好好多,波b+,以距160唔够既高度唔算细咯,长长头发,因为距成日笑,总体感觉唔错

除晒衫裤老细先问我要唔要试下table shower,念住未试过,拿拿临围住毛巾跑去隔离房,去到间房,bobo就开水冲下按摩床,暖下张床先俾我训系度,都几细心

Bobo要我先趴系度慢慢帮我冲下背只,一边洗一边谇我罗油,越谇越落,搞到我兴兴地,谇到甘上下就紧系翻身啦,bobo见到我一番身碌野已经一柱擎天就咪咪嘴系度笑我甘猴琴,问到无问就涂左少少沐浴露系手到开始搓我碌小钢炮,我就觉得奇怪啦,甘快用手,我拿拿临坐起身想解开距个bra,点知距闪开哦,原来距以为我斋打飞机唔怪得啦,经过一番误会之后,距慢慢解开个bra同埋除埋条浅蓝色t-back,bobo 全身都偏黑,全身都黑得好均匀,正所谓古铜色既肌肤睇上去都唔错哇,可能见怪d女都系偏白多d,所以bobo俾我有d同其他人感觉有少少唔同,由于系table shower加埋一直用沐浴露所以bs起身特别舒服特别滑,距成个波压系我心口度,大睥夹住我碌棍上下郁下郁下,因为成身都系水同埋泡泡,真系水乳交融,好爽啊

最后搞掂晒,bobo仲帮我谇干净个身先著衫走人

总体来讲,样处于一般水平,但系服务我觉得无得弹,可能本人未试过table shower,大乡里,唔好见怪下

见仁见智啦兄弟们
中意就去马啦

51萬

管理員

長9王 / 耐力王 / 創會始祖 / 頂級元老

最佳新人活躍會員熱心會員推廣達人宣傳達人灌水之王優秀版主突出貢獻榮譽管理論壇元老

辛苦哂你啦
危Sir一出鬼神驚

版主

雙花紅棍 / 頂級元老

突出貢獻活躍會員優秀版主論壇元老

Table shower ?? 有咩?呢餐飛機餐我有D興趣喎!
我知道既都有两件有table shower,但系我都系第一次玩
唔错吖

51萬

管理員

最佳新人活躍會員熱心會員推廣達人宣傳達人灌水之王優秀版主突出貢獻榮譽管理論壇元老

RBL 發表於 2015-1-9 09:41
Table shower ?? 有咩?呢餐飛機餐我有D興趣喎!

有興趣就食NANA先啦, 冇走雞
危Sir一出鬼神驚
边个nana阿

51萬

管理員

當然係紫糖Nana啦!
危Sir一出鬼神驚

金牌會員

Thanks for sharing bro nana 的确少有

高級會員

oscarzala 發表於 2015-1-9 15:24
我知道既都有两件有table shower,但系我都系第一次玩
唔错吖

老鼠兄,我想问下除左apple garden仲有边间系有table shower啊?
Green leaf spa