多倫多夜遊交友資訊網

搜索
查看: 403125|回復: 3

Akira之purple suger spa [Chinese]

關閉 [複製鏈接]

今日甘岩同个朋友去大槐树食兰州拉面,食饱私淫欲,细佬有d溝痕,打左电话询问左之后知道akira今日系度哦,听闻距系日本扣韩国,mix哦,食spa女食无数好似未食过mix所以今日就试下尼味菜先
撇甩个friend之后自己偷偷铲过去purple

开门又系tiffany,依然系甘sexy,透明低胸吊带裙

入到去直接入房等akira,冲个热水先出面冻到西甘

冲完成身暖粒粒准备趴系度akira就入左来啦

大家眼神互相对望左一下,距轻轻甘点下头甘同我讲距叫akira,我一时唔知俾咩反应好呆左一阵,未等我俾反应距就接住问我叫咩名,我好西怕丑甘讲左俾距听之后距笑笑口话我好怕丑好可爱哦,叼拿星从来都未俾女仔讲过我可爱,几鱼皮,丢架啊

本人英文麻麻地,不过一般对话都毛问题既,how r u . im fine. thank u.哈哈哈

尼度d大佬多数英文喇喇声都话d女既英文系有限公司,点知今日轮到我英文系有限公司。又一次鱼皮啦@.@

言归正传,akira比较高挑,皮肤唔会好似tiffany白雪雪,不过系健康既古铜色,另有一番风味哦

样唔算系好就惊艳,不过表情就好妩媚,一边按摩一边笑吟吟望住我,未摸我就搞到我“兴盒盒”

波仔都几挺下,可能距比较瘦,所以显得个波都唔细吖

由头按到落脚,仲企系我前面一边按一边扭来扭去搞到我一直揸距罗由哈哈哈

一转身就用对车头灯车过来俾我食波饼,慢慢扫翻落来,顺势就用对波仔夹住我条热狗上下搓下搓下

我示意要69,距都好醒水即刻调转过来俾我玩下距既盘丝洞

可能俾我撩到湿湿地痕痕地搞到距个罗由扭来扭去,几过瘾哦

Akira可能顶唔顺就坐左系我心口度,好彩距唔重遮如果唔系俾距坐爆我

然之后我就双龙出海从距后面揸距对波仔,仲郁下郁下,望住块镜都几爽吖,距仲时不时转个头来用d好妩媚既眼神望住我,正

可能今日有少少累,所以都几耐先出到,距仲以为距做得唔好搞到我出唔到添,仲猛紧问我中意点样整先够舒服

态度不错不错

最后过钟先ko左我哈哈哈哈
都系一句见仁见智,中意就去马啦

咁耐先出係咪唔得啊你^^  發表於 2015-1-23 02:35
系劲过头,你个头就唔得

金牌會員

Thanks for sharing bro