多倫多夜遊交友資訊網

搜索
查看: 337880|回復: 190

♛♛幼齒嫩出水 之 賣萌 JUDY @ 壹號公館 [Chinese]【News Updated】

關閉 [複製鏈接]

51萬

管理員

長9王 / 耐力王 / 創會始祖 / 頂級元老

最佳新人活躍會員熱心會員推廣達人宣傳達人灌水之王優秀版主突出貢獻榮譽管理論壇元老

市場上太多正韓妹, 所以一向很少食點心, 早幾日收到壹號公館光頭佬電話, 話我知有件好嘢昨晚會由溫哥華飛扺多倫多.  我心惗...會有幾好, 咪又係同先前D點心差唔多.. 昨晚就試吓打比
光頭佬, 問吓條女掂唔掂, 點知佢話仲未接到,响機場等緊.......................

又再過咗一粒鐘, 終於收到光頭佬短訊, 話昨晚唔會開工, 但可以去食消夜睇版.......當然先睹為快啦...
去到事發現場, 唔係啩......

呢位素顏小妹妹妳夠稱未GA, 本狼玩唔少, 真係比佢嚇一嚇, JUDY配戴著一個小雲眼鏡,
樣子最多只有19. 其實睇落連19都冇, 樣子之幼嫩真係冇得呃.  皮膚之幼嫩從耳朵和頸觀察得到....嫩出水....
告訴了光頭佬明天頭水記得留比我, 就和他們道別等今日了.  

早起的鳥兒有蟲吃, 晨咁早起身沖個靚涼食個靚早餐, 正午準時去到壹號公館大宅, 化上淡妝的JUDY顏值一樣嫩到有D驚, 好彩光頭佬已經查咗佢護照, 剛剛19....勁幼齒!! 真係有D打滕FEEL....罪過罪過...樣貌JUDY屬於可愛型, 但好難形容, 所以我在網上找了一張相(見下圖)樣貌近似度有90%, 再人工加了佢果個小雲眼鏡, 再想像照片人得19歲就係佢! 相差唔大....如果喜歡呢類型必食.  唔鍾意幼齒同埋個樣有D圓碌碌嘅就未必啱你了.  如果同purple sugar 嘅Jessica比, 佢仲幼齒過Jessica起碼5年死未...

脫去衣服嘅JUDY有好微量嘅BabyFat.  唯一美中不足係冇粉紅色乳頭.  純天然真波唔大唔細啱啱好.  身型JUDY屬比較矮小,大概5'4"左右吧.  身體肌膚冇塊面咁白.  服務方面, 由於JUDY實在太幼嫩, 所以一定不是服務型, 只屬GFE型....BBBJ 亦屬正常. 冇水簫.  原本JUDY除下了眼鏡, 但我埋牙果陣幫佢戴番, 見呀FRANKLUK兄成日都玩戴眼鏡, 我都玩番次先.  望住JUDY戴住個小雲眼鏡, "小天行"一下一下進出佢妹妹之際, 幼齒JUDY輕輕咬唇個樣真係過足幼齒癮.  而且JUDY表情亦很投入.....

總括一句, 150蚊食到咁嘅幼齒都唔食, 留番黎响屋企打飛機啦!!!

Judy應該去了激情宝貝改名Vivian, e家得$300,叫你哋早食啦!又唔聽!激情宝貝張相就係佢本人啦!
http://www.sex8.zone/thread-321-1-1.html

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x
危Sir一出鬼神驚

金牌會員

Good review...support support

中級會員

???
thanks for sharing

金牌會員

Thank you

中級會員

怎么看不到

回帖後應看到  發表於 2016-6-11 21:07

高級會員

这家还真没光顾过

高級會員

听闻ann也不错

51萬

管理員

長9王 / 耐力王 / 創會始祖 / 頂級元老

最佳新人活躍會員熱心會員推廣達人宣傳達人灌水之王優秀版主突出貢獻榮譽管理論壇元老

沒她幼嫩
危Sir一出鬼神驚

高級會員

这个是不是special menu,点解网站上未有既?

好像已經放了  發表於 2016-6-14 21:22