多倫多夜遊交友資訊網

搜索
查看: 399245|回復: 2

潘朵拉婚姻介所~ 尋找“快樂”之旅 [Chinese]

關閉 [複製鏈接]

版主

雙花紅棍 / 頂級元老

突出貢獻活躍會員優秀版主論壇元老

其實我都到左適婚年紀,真係好應正正經經識個女仔拍下拖,啱就結婚食住家飯...唔係下下出街食真係唔掂...
上網比我搵到一間叫潘朶拉(Pandora Girl) 婚姻介紹所,一於膽粗粗學下人相睇先.

可能想比我地一眾寡佬有個家既感覺,我地相約見面既地方係一次栢文單位裡面,約好時間,就買定扎花去到場地。佢地為左保障客人私隱,約相睇時都係一對一,唔會好似 table for six咁,排排坐,輪住黎咁面矇.
門打開,已經到左等緊我既係一個年約23,24既少女,個子小小,大約5'3-4左右,一頭短髮加上清爽既淡妝,一副小家碧玉的臉,笑起黎更有一雙笑咪咪既眼睛!
佢叫自己做“開心”, 人如其名,望見就有種開心既感覺!雖然唔係極品靚女,但眼睛大大,咀細細絕對算係一名靚女。
入到屋後,我地互相介紹認識一番之後,佢就輕輕拖住我慢慢進入情侶既體驗!
我估唔到第一次見面,佢會對我如此熱情,我以為一般既相睇都係傾下計食下飯...但當我地互相在對方身上搵啱感覺後,就如情侶一樣濕吻起來!
人地女孩子行為都如此大胆,作為男性既我,當然亦唔可以失威對佢上下其手一番!
粉紅色的胸圍入面包著一對天然B級乳房,我一隻用掌心按壓在如少女一樣的粉嫩乳頭上慢慢搓弄...另一隻手亦伸往小褲子內的秘密地域探秘...
可能我呢下動作過火小小,佢雙手輕輕的推開我,我即時亦不知如何反應...正當我在想如何向佢道歉之際,她表情卻不怒反笑...仲要係淫笑...
她主動將小內褲退下同時亦把我脫過清光!原來她只時想帶我到浴室內和我有更清切既了解!
韓國女生就是比起一班死港女更溫柔更細心,清潔過程好用心,還會主動送上挑逗和水中樂韻,難怪香港和多倫多愈來愈剩女!
出到房之後,我地更加完全放低,一對男女於相睇中應有的拘緊,完全釋放情慾!
快樂小姐皮膚很白很滑,所以乳頭顏色亦很粉嫩,我用舌頭和手指狂攻,很快就有“突出”的反應...
我再肆意的往下搜索,看見刮得淨淨的玉門,刻意在頂部留了一小執毛毛,可愛得很...當然我亦忍唔住要慢慢品玉一番!
睇住佢強忍伸吟既表情,我亦十分享受!經過我一輪舌攻之後,佢亦禮尚自往來的為我送上慢遊服務,短小的滑舌游走我全身每一寸肌膚。
最令我感到意外的是,原來身體有一個部位(除了菊花之外!)被輕舔係會令全身發麻,性慾急升!我先賣個關子,到最後先開估係邊個部位!
跟住佢就慢慢趴在我下體上,好珍惜地為我品簫。可能佢知我一直都盯著,掛在床尾牆上,鏡中她玉門的反影,佢居然有意識地一開一合,扭下扭下...呢過視覺刺激...
我真係無力再抵抗...我承認相睇第一天就發生性關係真係有點太快...
但我都只係一條成日睇咸片打飛機既毒 L !既然快樂妹佢都唔介意,第一次見面就同我發展到呢個地步...我都應該主動少少提鎗上馬,去攻破佢最後防線..
我一手將佢返轉喺床上...輕輕把佢雙腿將開...鎗頭對準清晰既水源...慢慢一下一下咁...往裡面抽送..抽送..抽送..抽送
玉蓬緊緊夾住我既金鎗,速度亦慢慢加快,我一面感受著佢既體溫,一面亦留意佢既表情...到最後佢一直強忍著既伸吟,亦隨我最後的狂抽爆發...
事後我倆亦倦極躺於床上。休息左一陣,快樂妹可能係意猶未盡,佢幫我清潔時還送上一曲回魂簫...真係一個最完美既相睇結局...
一小時轉眼就過去,最後我把帶來的一大扎花送上,再吻別呢位相睇對象...

等我最後為呢位相睇對象評分
廳堂:清甜可愛,小家碧玉。天然無加工,B級真胸,我比 7.5 分
廚房:技巧好好,音樂造詣好高,9分
大床:濕.緊.好反應.9分

51萬

管理員

長9王 / 耐力王 / 創會始祖 / 頂級元老

最佳新人活躍會員熱心會員推廣達人宣傳達人灌水之王優秀版主突出貢獻榮譽管理論壇元老

小那星, 邊個部位呀, 都冇講, 打7你
危Sir一出鬼神驚

版主

雙花紅棍 / 頂級元老

突出貢獻活躍會員優秀版主論壇元老

危天行 發表於 2015-1-28 20:19
小那星, 邊個部位呀, 都冇講, 打7你

哈哈!唔記得講添...
本來諗住叫人去試下咪知...但危sir 問到緊係要從實招來啦!
個High 到爆既位就係“膝頭哥”喇!好多師兄其實都知,但唔係咁多女識做!
証明佢都係經驗人士!
佢瀨我Lin 頭我都無咁high!
佢一野啜落我膝頭哥時,我已經毛管棟...
佢條脷一瀨落黎時...哇~硬哂!