多倫多夜遊交友資訊網

搜索
查看: 23353|回復: 5

AV男優の體驗 [Chinese]

版主

雙花紅棍 / 頂級元老

突出貢獻活躍會員優秀版主論壇元老

大家好,真係好耐無為各位狼友寫報告,今次再重出江湖當然係因為有奇遇。
話說早兩日,收到QQ老闆私訊,話有日本AV 女優食,聽到後當然一笑置之。
雖然日本AV女優係所有少男嘅情意結,但都知道係多倫多呢個鳥不生蛋嘅地方點有可能食到真正嘅AV女優?
之後佢仲send咗一個AV嘅封面同埋一啲入邊嘅劇照,仲話一定係同相入邊嘅真人一樣。
老老實實,我就真係唔多信㗎,但係之前呢就去食過佢有幾條放喺condo 既日本妹,有幾條係真心唔錯嘅。
平時佢有日本妹都會放喺condo 場,今次居然放喺骨場,搞到我都唔知信唔信佢好,所以我都係抱住一個平常心嘅心態,即管走去睇睇。
去到Kennedy個場,幾年冇見眼前一亮!可能裝修過,而家個場感覺好大。
入到房發覺沖涼嘅地方又大咗,可以同埋條女入去玩水中簫,而且所有嘅骨床變晒雙人床,夠晒地方慢慢玩。
出嚟玩咁耐依然覺得最緊張嘅一刻就係條女未入房之前嗰一刻又唔知條女個樣係點真係真心緊張。
房門慢慢打開,我終於見到,今次嘅主角…
我喺心入邊啊咗一聲出嚟,我估唔到眼前嘅女仔居然同嗰個AV封面個女仔係一模一樣。
我朝思暮想嘅AV劇情,今日我終於可以完全玩一次!
日本人做嘢真係好認真入到去之後佢就即時要收錢,然後寫低時間,再校鬧鐘, 第一次食日本妹嘅時候有好唔慣以為佢哋斤斤計較,但係試過幾次之後佢哋個個都係咁,可能呢啲就係日本人處事認真嘅態度。
之後呢個女優左拎到張紙仔出嚟寫住option原來嗰度仲有三樣嘢可以做:
第一可以顏射!
第二可以口爆!
第三居然仲可以露臉拍片!
我真係唔敢相信我居然今日可以食到AV女優之餘,自己仲可以做埋AV男優!
好啦沖涼嘅劇情可以直接跳過,因為都冇乜特別。上到床我一心以為會有好戲劇化嘅劇情,但因為言語真係不通,所以我渴望嘅調情劇情完全都冇發生,只係有一個好溫柔嘅日式服務。
佢錫完我粒lin頭,然後慢慢向下移動,將我已經硬哂既肉棒輕輕拿起,然後我期望已久嘅畫面出現喺我眼前,佢將口水慢慢滴到我的龜頭上,然後用手指慢慢玩弄一圈又一圈,跟住慢慢將我整條肉棒輕輕放到口入邊,開始慢慢上下吹奏。
老老實實,望住啲女同我吹奏又唔係第一次,但係今次呢個真係AV女優,加左一個身份嘅光環,成個感覺都唔同。
見到一個咁靚嘅女仔為我吞吞吐吐,我不自覺就拎起我個手機影住佢為我吹奏。
佢一見到我拎個手機出嚟拍佢,佢就配合做出其他唔同嘅眼神,一時伸脷,一時咬唇…個樣仲好似食得好鬼滋味,爭少少就俾佢吹爆。
之後我哋就換位輪到我去玩弄佢AV級嘅身體,佢對波就比相入便大d,因為相入邊嗰時佢真係好瘦,所以而家玩起上嚟更加好呀。
雖然唔算係大波只有B級,但係見到佢皮膚入邊嘅靜脈一條一條,完全天然真波,摸落去嘅手感就係不一樣。
跟住我喺背後輕輕攬住佢,然後喺鏡前邊將佢雙腿輕輕擘開,然後我又再次慢慢拎起我嘅手機對住鏡入邊嘅佢...
拍下佢如何比我玩弄,影低我嘅手指如何搓弄佢粒lin頭......影低我嘅中指如何在佢兩腿之間遊走......更加影低我兩隻手指如何輕輕撥開她兩片陰唇,然後慢慢按摩佢早已濕透的小紅豆。
跟住我慢慢起身,再由高角度由上而下拍低佢如何為我吹奏,看着佢用渴望已久嘅眼神去等舔著我的肉棍…
為了方便拍攝,我只係用咗兩個體位,第一個係騎乘位,但因為佢對波不是很大,由低角度望上去不夠震撼,所以我決定用傳統的體位去拍攝。
佢雙手將自己雙腿擘開,望着鏡頭一副渴望被抽插嘅表情,讓我每一刻都有無比嘅滿足感。他的表情隨着我的動作而改變,他的伸吟隨着我的速度而加速。
我不會天真到覺得我嘅能力足以令到佢有這麼大的高潮,但係看着佢嘅表情變化,我有一刻覺得自己真係一個插得佢欲仙欲死嘅男優!
完事後我用極有限嘅日文嘗試和佢溝通,他終於露出天真的笑容,佢最後同我講佢大約留10日就會走,希望可以再次來搵佢。
我問佢下次可唔可以帶啲玩具嚟同佢玩,佢只係微微一笑,我都唔知佢聽唔聽得明我講乜。
估唔到我既人生居然去到呢一刻終於能成就夠解鎖,終於玩到我夢寐以求既日本AV 女性優!老老實實,呢個價錢,一個鐘頭,玩AV玩埋拍片做主角真心超值!
狼友師兄弟們,玩真AV女優,對樣對封面!真係有今生無來世!

51萬

管理員

長9王 / 耐力王 / 創會始祖 / 頂級元老

最佳新人活躍會員熱心會員推廣達人宣傳達人灌水之王優秀版主突出貢獻榮譽管理論壇元老

哦!拍咗片,我要睇,快D send 過嚟
危Sir一出鬼神驚

高級會員

嘩 RBL 哥潛水好耐, 終於可以睇你經典嘅報告...

版主

次數 / 持久王

最佳新人優秀版主活躍會員突出貢獻熱心會員

危天行 發表於 2023-4-9 14:05
哦!拍咗片,我要睇,快D send 過嚟

I want to see it too cause us youngsters want to learn, just send to danger and give your consent that I can watch it as well....LOL  I read your chinese review thou.  If you dont believe them, just go and if it is not what you are expecting just leave and dont waste your money as going to see is the best way to determine if the whore is pretty or not.

版主

雙花紅棍 / 頂級元老

突出貢獻活躍會員優秀版主論壇元老

拍片只係玩票性質,此終未試過個男主角
真心算係成就解鎖…“於 AV 女優體內插旗 ” 升Level

51萬

管理員

長9王 / 耐力王 / 創會始祖 / 頂級元老

最佳新人活躍會員熱心會員推廣達人宣傳達人灌水之王優秀版主突出貢獻榮譽管理論壇元老

RBL 發表於 2023-4-11 22:26
拍片只係玩票性質,此終未試過個男主角
真心算係成就解鎖…“於 AV 女優體內插旗 ” 升Level  ...

你碌賓州肯定唔夠我大所以唔攞出黎分享
危Sir一出鬼神驚