多倫多夜遊交友資訊網

搜索
查看: 1897|回復: 0

♛私做蝴蝶Macy♛下海初做營業中☎:289.308.7133

論壇元老

♛私做蝴蝶Macy
☎:289.308.7133  
Richmond Hill:  HWY 7 & LESLIE 高级公寓

營業時間( 7 Days A Week)
Mon - Sun 星期一至星期日9:00 AM - 1:00 AM

[下海初做營業中 ]
[特價]

性格開朗又樂觀, 最順得人意, 客人們都讚我樣子甜美, 笑口常開
身材Top fit, 皮膚白滑之餘
有波有籮仲有腰, 係男人見到都流口水
就連和尚見到都想攪我
個個未上床先興奮, J硬無朋友
加上我天生大食, 無時無刻都想要愛愛
我好鍾意服侍男人, 直情當你係男朋友
你鍾意做完愛至按摩又得,按完摩先仆野又得
總之你想點屌就點屌,點砌就點砌
咩野花式我都能夠配合到, 我特別喜愛食腸吹簫
36D真大波保證你搓到唔捨得放手
咁好雙乳, 夾腸時肯定簫塞豐乳中
我環保吹簫嘅功夫, 包你話盞鬼, 你一定爽打震, 興奮到暈

我仲最懂得打茄倫, 脷疊脷
洗白白時, 你喺後面用條野磨我
我用對搽滿梘液嘅大波同你波推
前前後後上上下下貼身服侍你
跪地冰火水中蕭, AV環保吹奏
上到床;我會繼續吸啜你條大肉腸
69互舔, 一定要你硬過鐵
我要吹到你變到最粗最長最硬至插我
騎喺你上面, 搖到你反白眼
最愛車住潮吹,噴水噴到床單都濕晒
諗吓我下面都濕濕地滴晒水
我仲識玩SM同角色扮演, 無論你想男扮女裝
想做主人又得, 僕人又得, 想扮乜咩野角色都得

我扮女王虐待你,扮女奴比你發泄
扮病人/護士/空姐/學生妹
我都可以滿足到你嘅性幻想
你一定開開心心來,快快樂樂走
係咪心動鳩硬想來插我呢?咁就快D行動啦

♛私做蝴蝶Macy
☎:289.308.7133  
Richmond Hill:  HWY 7 & LESLIE 高级公寓

營業時間( 7 Days A Week)
Mon - Sun 星期一至星期日9:00 AM - 1:00 AM

[下海初做營業中 ]
[特價]