多倫多夜遊交友資訊網

搜索
查看: 6205|回復: 9

空姐 Tiffany 在 Purple Sugar 機場, 給我送上商務飛機餐 ~[Chinese]

關閉 [複製鏈接]

版主

雙花紅棍 / 頂級元老

突出貢獻活躍會員優秀版主論壇元老

今朝一早本來約左個工程佬去Rona睇版買料…點知臨時有事要改遲一個鐘….
我頂 ~ 成個鐘 9流流做乜好呀 ! 平時我都會襯呢 D 空檔搵女食…
本來PG就係附近有個場…但係上禮拜先大清洗完食鬼食馬咩 !  
而且晨早 10 點…早餐都冇咁早有得食啦 !
但人咸濕起黎就會諗番好多野...突然醒起以前讀書時, 因為冇乜錢, 好興去食飛機餐,
三十蚊包出火, 加多兩草野, 就多個 Topless 可以揸下波吮下奶支 !
當年 D 骨妹都好正架! 絕對唔係 C 9 ! 因為好多後生女唔做木魚, 淨係比對多波你揸下, 幫你打下飛機咁 !
所以畢業之後, 久不久我都會懷緬一下去食個飛機餐 !
早幾年都仲搵到 D 食得落既, 但係近年可能因為 D 囡囡思想開放左, 後生小小既都出黎做全套, 搞到得番 D 中女做骨妹 !
而且大量點心湧入, 韓國菜係加拿大價錢又抵食, 搞到我都好耐無食飛機餐 !
但人為左咸濕可以去到幾盡 ?? 我就連戒左好耐既飛機餐都唔放過 !!
今日真係天時地利, 就係 Rona 個mall , 比我無意中發現, 早排突然爆得好紅既紫糖機場 原來就係呢度 !!
機場有度好, 就係開得早 !
反正 9 流流, 就去睇下早排帶起一陣飛機餐熱既 NaNa 咩料先 !
一開門, 係一個後生女…大家無睇錯 ! 係一個年約廿四, 五既女仔…
雖然個樣幾靚女, 但見佢點都唔算胸前偉大, 我就知佢唔係 NaNa ( 聽講 nana好大波 )
但我真係估唔到, 呢個紫糖機場既囡囡有咁高質素…
跟左佢入去就直接叫佢搵 nana 啦….點知
“ NaNa 開緊工喎, 要 11 點先得 ~ “
我頂 ! 無 L 野呀 ? 咁 9 早有人就黎食飛機餐 ??
“ 我叫 Tiffany , 不如比我試下幫你做按摩啦? 定係你想等 NaNa ?? “
我見呢個小妹妹, 眼長長面尖尖, 比起我印象中既骨女高班好多 ! 要我等到 11 點….不如就試呢位嫩口妹妹啦 !
“Tiffany , 妳得閒咁不如妳幫我做啦 ! “
“ 好 ! 你除衫瞓低先, 我等陣入黎 ~ “
呢個妹妹人靚聲甜, 我緊係聽話除清光跟住瞓上跑道啦 !
Tiffany , 一入到黎就問我受唔受力 ??
吓 ? 你咁鬼瘦…有幾大力呀? ….況且打飛機姐….你估打樁機咩 !!!
我話 “ OK 呀 ~ 出盡力黎啦 ! 哈哈 …~ “
點知佢一上毛巾, 一出手就啱力水, 啱穴位….我即時起身望清楚, 係咪黎左個正骨呀姨 !!
好彩都仲係呢位 Tiffany 妹妹 ! 我真係估唔到咁後生靚女, 手骨可以咁夠力,同正宗 !
我即時同佢話加鐘, 叫佢堅按耐 D !
當你一心諗住條女同你求其 R 兩下, 食個飛機快餐
點知黎個真正舒筋活絡既商務飛機餐…真係乜心情都好番哂 !
佢一路同我按, 我就一路伸吟….因為真係堅舒服….
半個鐘, 堅係做足全身按摩, 夠力, 到位, 真舒服…我差 D 瞓著…
但當我整位人鬆馳之際….我開始感覺到佢手法開始唔正經….
“ 轉身上正餐喇 ~ “ Tiffany 鬼鬼馬馬咁同我講…
“ 妳手骨按得咁舒服….啱啱個餐先係正餐…..家陣係食甜品 ! “ 我話 ~
佢跟住就問我想食邊幾款甜品 ??
老老實實…..我RBL 食全餐我就經驗老到….但講到食飛機餐…我真係戒左好多年….
當時我食既飛機餐邊有咁多花臣架, 咪得 topless 同 nude 兩種…..
見佢頭先咁認真同我按, 我就幫襯個最貴既甜品 BS 啦 ~
Tiffany 即時再較暗 D 燈光, 轉個面除低條裙之後就即時變得柔情似水…
幫我全身上油之後, 就好似全餐點心妹咁做前奏….分別只係比一般點心妹做得更好 ~
可能佢都知道飛機餐始終唔同全餐, 唔可以做到咁徹底….
所以Tiffany 既前奏功夫都做得好過好多點心妹 !
當我同佢臉對臉之際, 我終於忍唔住問佢可唔可以 upgrade 上頭等全餐…
佢只係笑淫淫咬住唇咁避開我既問題….我當然都無再追問落去,
望住呢個表情變得淫蕩既 Tiffany , 我都開始忙於在佢身上搵快感…
一對天然 B 級誘惑, 雪白滑嫩既肌膚… 我完全享受呢餐早晨飛機餐….
身經百戰既我, 我本來覺得我隻戰機起碼可以捱到 10 分鐘先會被轟落~
但輕敵既我真係太睇少呢雙搽左油,白滑既大腿 ….
經過Tiffany 從多方位角度既滑翔…我隻戰機唔駛 5 分鐘就比佢呢雙高射砲打左落黎….
擊落之後, Tiffany 反而懂得加強力度, 繼續滑翔, 直到機身完全放軟為止…呢個結尾完全係令我此料不及…
最後除了鐘錢同甜品價後, 我特意加多小小燃油附加盡費…因為佢既按摩技術, 真係可以同正骨比美 !

呢餐飛機餐我就唔評分, 總之 Tiffany 就絕對係全餐後生女級數 !
服務就應有盡有之餘, 仲要好過好多全餐點心妹 !
最少佢手正骨級數既技術, 我以前從未係機場試過 !
有樣有年青, 正邪技術都了得, 如果再撞啱比人放飛機, 我一定會番黎搵佢打飛機 ! 哈哈 !

來源: 空姐 Tiffany 在 Purple Sugar 機場, 給我送上商務飛機餐 ~

金牌會員

敢问大哥您头像是哪位美女?有机会跟兄弟们分享下吗?

版主

雙花紅棍 / 頂級元老

abcsucker 發表於 2015-10-2 22:27

OMG!!! you don't know Julia ??

版主

雙花紅棍 / 頂級元老

OMG!!! you don't know Julia ??

版主

雙花紅棍 / 頂級元老

版主

雙花紅棍 / 頂級元老

版主

雙花紅棍 / 頂級元老

金牌會員

RBL 發表於 2015-10-3 00:05

大哥没必要回八次吧,请问Julia是谁?

版主

雙花紅棍 / 頂級元老

abcsucker 發表於 2015-10-3 08:18
大哥没必要回八次吧,请问Julia是谁?

哈哈!click 多左幾下姐!
http://www.sex8.zone/thread-782-1-1.html
從中可知誰是julia ! 哈哈!

註冊會員

thanks for sharing