多倫多夜遊交友資訊網

搜索
查看: 452736|回復: 17

翻版何傲兒Amanda 之 Apple Garden Spa [Chinese]

關閉 [複製鏈接]

真系好耐无星期日休息过啦,话说今日apple garden 有个新女Amanda 返工老板包靚女包年轻哦。不过你都知道边间spa 老板会话自己d女差吖。所以怀着半信半疑既心态跑过去睇下。心念都觉得吹水成份高过事实吖啦。不过难得今日天气甘棱好出去睇下有无靓女著d低胸短裙仔养下眼都好
话甘快就产到门口睇下附近有无熟人"鼠"一声就开门溜佐入去。见老板忙紧就坐佐系度歇一歇
周围汲下有咩女先得。刁。见到两件猪扒添扑距街。仲著得好棱暴露。你都知靓女既话真系鸠都即刻彈起身。如果唔系真系禽晚d饭送都嘔埋出来
果一刹那真系想趁老板未见到我之前走人。话都无巧老板就系后面走出来大声叫老弟你来啦。唯有扮晒好棱热情话是啊老姐好久不见啊
谷住上唯有等埋忙紧果条女出来啦
点知真系俾我遇到件笋野。条女岩从门口忙完行出来望下望出面。我吊。甘棱似何敖儿既。拿拿临同老板单声就距啦。老板仲笑眯眯话你看我没介绍错吧
好棱hi既我彈下彈下甘行入间房
无几耐Amanda 就入佐来。条女真系model 身材起码有170上加上距对超索长腿就真系显得距好高啦。加上距都几白净。再加上距有几分似何敖儿。可以话距系多伦多既痩版何傲儿。不过如果觉得何傲儿样衰既人就吾洗继续睇落去啦。费事浪费时间啦
不过Amanda就无咩胸既A大少少啦。所以如果中意大波既人士亦都无必要继续睇啦
一趴系度就猛甘赞我既纹身型。虽然系几型既哈哈哈
一来就企系我前面帮我按摩膊头摆明系度晒距对42寸长腿啦。条女著住条超短裙所以好棱顺手由头摸到脚。摸摸下觉得好似少佐d野甘既。原来距连条底都无著真空上阵。真系引"鼠"入室哈哈哈
对42寸长腿不单止长仲好棱滑溜。"鼠"一声我只手指就"鼠"左入个老鼠窿度撩下撩下。撩到Amanda 个老鼠窿越抹越抹大。真系钻多几只老鼠仔都无问题
正当兴起之时。Amanda就拿拿临夹住我只手叫我米甘心急啦
甘我唯有乖乖地缩翻只手翻来
转过头Amanda就已经除晒衫禽佐上我身上系甘嘴我赖我。系甘系耳边又赖又锡。仲用条俐系甘撩我耳窿搞到我成身软赖赖。时不时仲轻轻锡下我面猪登真系好有女友feel.
Amanda好嗲既甘系我耳仔边问我要唔要转过身来。我紧系凉饭应啦.见到我条野硬到成条雪条甘既款Amanda仲话要食佐我甘话哦。
由头锡到落脚趾尾。又咬我粒的又系甘系我条鸠附近吹气搞到我真系想就地正法距。最后俾距对A级"巨乳"又搓又磨之下我条又硬又脆既雪条最终变成一撇乳鲜酪。。。
又系俾分时候啦"痩版何傲儿"。不过面部皮肤麻麻地。身上脚上既皮肤就白雪雪啦
几多分就自己话事啦大个仔啦米下下都问人吖嘛

高級會員

何傲兒? Are you serious?!?

51萬

管理員

長9王 / 耐力王 / 創會始祖 / 頂級元老

最佳新人活躍會員熱心會員推廣達人宣傳達人灌水之王優秀版主突出貢獻榮譽管理論壇元老

tommy26 發表於 2015-4-26 19:51
何傲兒? Are you serious?!?

呢樣我可以答你,真係幾似,報告遲些出,比老鼠威下先 條腿好X長
危Sir一出鬼神驚
你仲可以详细d添

點解啊。。LOL  發表於 2015-4-26 21:32

版主

雙花紅棍 / 頂級元老

突出貢獻活躍會員優秀版主論壇元老

老鼠兄...老老實實...A 級何傲兒我都仲可以接受
佢咩年紀先??? 如果係中女版就咪搞我喇!

51萬

管理員

最佳新人活躍會員熱心會員推廣達人宣傳達人灌水之王優秀版主突出貢獻榮譽管理論壇元老

RBL 發表於 2015-4-27 10:35
老鼠兄...老老實實...A 級何傲兒我都仲可以接受
佢咩年紀先??? 如果係中女版就咪搞我喇! ...

22~24
危Sir一出鬼神驚
not sure if she the same girl worked at angel before (called apple back then)

51萬

管理員

sickmall 發表於 2015-4-27 22:46
not sure if she the same girl worked at angel before (called apple back then)

Go figure it out
危Sir一出鬼神驚

高級會員

雖然我一向都系撿大波噶,但系翻版何傲兒尼點真系好吸引。一於尼兩日去一探究竟!

51萬

管理員

nani 發表於 2015-4-29 03:12
雖然我一向都系撿大波噶,但系翻版何傲兒尼點真系好吸引。一於尼兩日去一探究竟! ...

佢唔系日日番,最好打去問咗先
危Sir一出鬼神驚