多倫多夜遊交友資訊網

搜索
查看: 4069|回復: 15

食咗一餐強差人意的韓國料理@滿威廷 [Chinese]

關閉 [複製鏈接]

金牌會員

活躍會員熱心會員

早两日(即星期四)食韩国菜的心瘾又犯了,於是乎上咗MW网站睇咗一下,發現狼友評價唔錯嘅Cutie喺Richmond Hill開檔,就急不及待打電話book時間喇,點知佢話Cutie嘅booking需要到7點後,「屌」。佢唯有就推薦萬錦區域的Bella俾我,我本著MW的韓國料理水準應該點都有翻咁上下呱,就應承咗。準時到達案發現場,女仔照舊係匿埋喺門後,我行入去,確定唔係豬扒,樣貌仲唔錯添,睇落應該得22-23歲左近,而且望著我的笑容仲幾好添,莫非是應該我呢次book佢45分鐘嘅原因?
佢無同我拖著手仔入房,同我講將衣物放置嘅位,但是就無出手幫我除囉,跟住佢帶我去沖涼,我見佢又係唔拖我,咁我就行快D,伸手去搭佢膊頭啦,皮膚有D鞋,不過我見到佢對D杯大胸,亦都算喇,雖然觸手後知道係假波。沖涼有水蕭。
再入房佢叫我趴低,幾爽嘅毒龍令到小文扯曬旗,翻身後,佢舔我lin,我就抓佢lin,跟住又係數分鐘的蕭技表演,但是就自動skip咗我的食鮑魚環節,直接幫小文著咗件雨䄛。「屌」。然後要我起身,俾個位佢訓低擘开對䠋,更加令我費解,咁懶都得?搞到我性趣大減,匆匆射出。無事後蕭。「屌」。剩低時間,佢一直按摩,然後沖涼,然後走人!

樣貌:娟好,有8以上的
身材:大波(假嘅),肚腩突突,訓低先唔覺,皮膚又唔得,好心就磨一磨砂喇,一D都唔專業,6.5分
態度:唔錯,因為笑容幾甜,有時候忽然會傻笑,8分
服務:懶惰,缺乏職業操守,可能太年輕?可能新入行?不得而知
你問我,我就梗係唔會翻啅喇!睇來食翻輪唐餐,之後再品嚐韓國料理了

中級會員

今次不滿意, 唯有下餐再接再勵, 出來玩係咁啦

金牌會員

活躍會員熱心會員

經驗教訓,千其唔好隨便信佢地推介俾你嘅。

金牌會員

don;t worry try the other mm

版主

雙花紅棍 / 頂級元老

突出貢獻活躍會員優秀版主論壇元老

文仔 發表於 2016-10-9 20:28
經驗教訓,千其唔好隨便信佢地推介俾你嘅。

哈哈..深表同情..
講得好啱..唔好隨便信佢地推介俾你既..
不過文哥仔你都係差小小運氣姐...因為你原本想啅嗰件 Cutie 真係好得!誠意推介!
雖然都係假波,但好撚好服務,好淫好抵屌!佢係唯一一條假波妹,我翻啅又翻啅...又翻啅...

金牌會員

活躍會員熱心會員

RBL 發表於 2016-10-10 23:47
哈哈..深表同情..
講得好啱..唔好隨便信佢地推介俾你既..
不過文哥仔你都係差小小運氣姐...因 ...

咁我想問下喇
建議我book 30分鐘?45分鐘?定係60分鐘好呢?

51萬

管理員

長9王 / 耐力王 / 創會始祖 / 頂級元老

最佳新人活躍會員熱心會員推廣達人宣傳達人灌水之王優秀版主突出貢獻榮譽管理論壇元老

比心機,一定食到好嘢,但一定要分享
危Sir一出鬼神驚

51萬

管理員

最佳新人活躍會員熱心會員推廣達人宣傳達人灌水之王優秀版主突出貢獻榮譽管理論壇元老

文仔 發表於 2016-10-11 15:59
咁我想問下喇
建議我book 30分鐘?45分鐘?定係60分鐘好呢?

通常想出2次,又唔想流程太趕的話,一定係60分鐘。
我一係就半粒鐘,平平地出一Q走人,好少45分鐘。多果15分鐘真係把撚。如果你出唔到2次,但係好喜歡條女,想共處多一陣又有錢的話,就60分鐘。否則好似我呢cheap人,會用另外果140試多一條冇咁悶。
危Sir一出鬼神驚

金牌會員

活躍會員熱心會員

危天行 發表於 2016-10-12 02:00
通常想出2次,又唔想流程太趕的話,一定係60分鐘。
我一係就半粒鐘,平平地出一Q走人,好少45分鐘。多果1 ...

原先我計劃book45分鐘實情是想條女玩絲襪誘惑的,然後慢慢將高潮推高,最後事後可以係呢度可以同狼友們曬下,殊不知咪就係見到真人後,你明嘅啦?
我仲想問多個小小白癡問題:假如我book60分鐘嘅話,仲需唔需要開波前講明,好等佢安排好D?

51萬

管理員

文仔 發表於 2016-10-12 03:10
原先我計劃book45分鐘實情是想條女玩絲襪誘惑的,然後慢慢將高潮推高,最後事後可以係呢度可以同狼友們曬 ...

開波前講明什麼?
危Sir一出鬼神驚