多倫多夜遊交友資訊網

搜索
返回列表 發新帖
樓主: 文仔

食咗一餐強差人意的韓國料理@滿威廷 [Chinese]

關閉 [複製鏈接]

金牌會員

活躍會員熱心會員

危天行 發表於 2016-10-12 09:55
開波前講明什麼?

食韓國餐,屬於外國餐,始終有唔同嘅culture,即係話開波前使唔使需要講明2Q?

51萬

管理員

長9王 / 耐力王 / 創會始祖 / 頂級元老

最佳新人活躍會員熱心會員推廣達人宣傳達人灌水之王優秀版主突出貢獻榮譽管理論壇元老

文仔 發表於 2016-10-12 13:04
食韓國餐,屬於外國餐,始終有唔同嘅culture,即係話開波前使唔使需要講明2Q? ...

韓妹一般唔需要講明就預咗2Q比你,但我都試過有韓妹同我熟咗,做完一Q後係咁同你傾計傾到夠鐘,所以雖然預咗有第2Q,但如果佢唔主動,你都要主動番。
危Sir一出鬼神驚

版主

雙花紅棍 / 頂級元老

突出貢獻活躍會員優秀版主論壇元老

文仔 發表於 2016-10-11 15:59
咁我想問下喇
建議我book 30分鐘?45分鐘?定係60分鐘好呢?

身體好可以考慮 1h ... 因為佢真係可以幫你舒服地出到兩 Q !
我就通常 45min, 純粹因為mw 45 min 餐好低屌,出面好多都要兩舊水 45min.
如果師兄對於你錢唔係一個問題既話,就唔建議 book hh.... 因為cutie 堅好玩,技術又好。hh 只會唔夠喉!

版主

雙花紅棍 / 頂級元老

危天行 發表於 2016-10-12 02:00
通常想出2次,又唔想流程太趕的話,一定係60分鐘。
我一係就半粒鐘,平平地出一Q走人,好少45分鐘。多果1 ...

我同 cutie 可以玩好耐前奏!玩到出真水先入!如果1h,可以玩口爆1Q,再插爆1Q!

版主

雙花紅棍 / 頂級元老

文仔 發表於 2016-10-12 13:04
食韓國餐,屬於外國餐,始終有唔同嘅culture,即係話開波前使唔使需要講明2Q? ...

唔駛!佢好識做,book 得1h 就預左2Q!
試過第1Q 後,攬住吹水,吹吹下錫得兩錫,佢自己向下潛,由軟吹到硬!

金牌會員

活躍會員熱心會員

你地呢D咪叫識食咯
多謝大佬教路喇