多倫多夜遊交友資訊網

搜索
查看: 8415|回復: 14

Alice @ 1+1 SPA [Chinese]

關閉 [複製鏈接]

金牌會員

活躍會員

其实星期日就有打算去噶啦,点知一到门口见到“星期一正式开业”,甘就算啦
今日吃完hotpot,成身热辣辣,当然要稳个地方去火啦,原本捻住去某店试试噶,但是吃完饭都就快10点,一于去试下。
前门比较尴尬,建议各位巴打由后门入。开门接待我噶系一个身材苗条噶女生,头发有少少遮住块面,最抢眼噶系一身女仆装,日本AV里面那种,真的是吸引力爆棚。

一般来讲,我都会先睇下其他女噶,但系第一次来,开门噶又唔错,就一于试下距啦(事实证明我的选择是明智的)
惯例先冲个凉(顺便一提,有两个缺点,1.间房有点小,2沐浴露同洗发水都是那种比较香的),然后按了一会。
服务就不细说了,说穿了就少神秘感了。房费绝对是超值好吧,我也算去了不少spa,基础服务就有这么好的没几个,好吧。(此处说的服务是指选餐之前的服务)
问我今天要乜野服务?头先就被你按到硬晒,当然就系有咩要咩啦!

简单讲下alice噶身材。都几高下,小弟180cm,据着埋鞋矮我少少。胸唔大,喜欢大波的师兄们可以试下其他囡。腿型唔错,而且屁股很丰满。
其实样都几好,可惜个发型好容易遮到面,配合程度都几高。
虽然系我心中排唔到前三,但系绝对系nice噶。可惜alice话今日其他囡跑晒去玩,没见到。

应危sir要求,个样讲多d啦。看着年纪不大,五官清秀,没什么风尘味。在街上看到会以为是学生妹多一点。
有少少第一眼看到chole的感觉

51萬

管理員

長9王 / 耐力王 / 創會始祖 / 頂級元老

最佳新人活躍會員熱心會員推廣達人宣傳達人灌水之王優秀版主突出貢獻榮譽管理論壇元老

呵呵,  知你玩咩啦. 樣貌講多D
危Sir一出鬼神驚

高級會員

1+1同1 spa係咪同一個老闆?
依個alice同1spa個alice係咪同一個?

答案:N O,N O  發表於 2016-11-1 02:47

金牌會員

活躍會員熱心會員

我反而特別想知道呢位大佬心目中排行前3位嘅係邊幾位,
因為小弟我都好想轉戰骨場

論壇元老

活躍會員熱心會員

明晒啦。
咩年紀呀?

年纪呢层...小弟后生,仲未到可以轻易分辨年龄噶境界...不过系年轻噶  發表於 2016-11-2 11:10

版主

次數 / 持久王

最佳新人優秀版主活躍會員突出貢獻熱心會員

Totally banging flawless service = 10/10.  My new favorite as I havnt seen a HK worker for a longgg long time.  Boss is super nice and knows what she is doing = I really recommend this spa.  

金牌會員

好想知Alice到底邊日返工, 打去問又驚俾佢老點, 有邊位仁兄知道麻煩告知一下, 小弟感激萬分!

51萬

管理員

最佳新人活躍會員熱心會員推廣達人宣傳達人灌水之王優秀版主突出貢獻榮譽管理論壇元老

DickOwner 發表於 2016-11-23 18:09
好想知Alice到底邊日返工, 打去問又驚俾佢老點, 有邊位仁兄知道麻煩告知一下, 小弟感激萬分! ...

幫你問了, 目前除了星期五不在, 其他日子都在. 我都未試, bro講到咁, 應該會去會一會佢  

Thanks 危Sir, she is next on my TDL  發表於 2016-11-24 19:23
危Sir一出鬼神驚

51萬

管理員

Alice 已經強勢回歸了
危Sir一出鬼神驚

註冊會員

服务是啥,帮我科普下呗