多倫多夜遊交友資訊網

搜索
查看: 122400|回復: 13

牛蒡丸大战激情宝贝Angela [Chinese]

關閉 [複製鏈接]
身为白老鼠既我既然到处试新女就当然亦都要试下牛蒡仔d牛蒡丸啦
当然前提下系无副作用既药丸先会试啦。如果晤系真系罗自己来教飞咯
而今日既另外一只白老鼠就系激情宝贝既angela 啦
本人好少去激情宝贝。
今次去试新野都系心血来潮稳件近近地是但食件满足下我小弟弟既欲望。。纯属发泄遮直铲过去。门都未敲就开定门俾我。甘既服务态度边度稳啊.

大门未开晒条女既中门就已经呈现系我面前。著住件闪令令既金色bra 加埋条短到半边罗由都爆晒出来既牛仔热裤都几杀食哦但系晤知道点解今日就系冲住angela 来.

其实我都未见过距。就系见过下相白白净净仲系D cup 哦。白净加大波当然系我至爱啦
我就问angela 系晤系度。然之后一个五尺差一寸披住条毛巾既唔起眼既女仔弹佐起身向我走来同我say hi
我用好怀疑既眼神卑住距。再望望距对并不起眼既车头灯。晤知距系晤系feel 到我意。距即刻罗开条毛巾"show下 call li"甘既款俾我验货。。。。果然系货真价实。。。皮薄料足。。绝无花假。。真系想系厅到就地蒸发距一对我双手hold唔晒既D cup 大波。我条野已经硬到爆灯。晤通药力已发作。硬到托起条女都易过蔗火。正渴望来镬水中萧点知距系甘帮我搓几野洗一洗背只就打发我走咯搞到我无晒mood. 好。

睇着对大波加上我条随时走火既大碌竹份上我忍你。一阵入房睇我点玩残你对大波先上来就禽禽青同我吹。连用对波波扫下都无。真系搞到把几火
甘我即刻示意69. 我就拿拿临转过身准备赖距。点知距即刻say no 。。果煞那真系想闪人。。。
但系裤又除左。凉又冲左。波又渣左。牛蒡丸又pa咗。。
吊拿星吊死距罢就。。。趴翻去继续帮我唅下鸠先。。一边唅一边用手搓下我棱头想早d搞店我?无甘易。你醒我晤笨。好棱彩我今日食左"续吊丹"。俾你唅到甩皮都毛问题不过我份人都好易话为既。唅到甘上下就算啦。即刻转身示意传统式男上女下插爆你为止(晤记得讲我份比较小气记仇)
正准备用条长尾鞭鞭七距之时。距既然兜口兜面系我面前擦KY. ..
Wtf....... 我真系忍无可忍啦。。。直插目标真系往死里吊
真系吊几下张床就响几下。。。由一开始吊到距汤猪甘声。。。到最后声都无埋。。仲一直问我得未。。我米话你问我不如问我碌野插够未。。跟住我又话即系你feel晤到我碌野啦。未等距俾反应我我就更加用力锄距。。。。锄到过晒钟。。虽然距黑口黑面。。我彩距都'牛'。。。最后埋单走人。。
真系多得牛蒡仔d 牛蒡丸如果晤系真系俾条女玩野。麦Q都话唔得。如果唔系晨早俾条女ko 佐n年啦。。
有咩疑难杂症请稳牛蒡仔啦。。。

又系评分时候啦。。
样:后生妹一名。。23。4左右啦
身材:正。大波D cup..米6 差少少。头发长到到罗由
服务就唔评啦大家心照啦
再加多句同相一样稍微黑少少手指尾有只戒指

51萬

管理員

長9王 / 耐力王 / 創會始祖 / 頂級元老

最佳新人活躍會員熱心會員推廣達人宣傳達人灌水之王優秀版主突出貢獻榮譽管理論壇元老

幾時做咗牛蒡丸代言人
危Sir一出鬼神驚

1萬

論壇元老

坐館

活躍會員論壇元老

識食當然係食牛蒡丸啦, 有興趣可以PM我.

食完可以插到啪啪聲.  
纯碎贪玩食下。
要提前4粒钟食。食完之后个肚会有少少热热地
牛蒡仔话因人而异有d人会有饮醉晕晕地果种感觉
详情请问牛蒡仔。千其米走宝哦

1萬

論壇元老

坐館

活躍會員論壇元老

oscarzala 發表於 2015-6-29 07:44
纯碎贪玩食下。
要提前4粒钟食。食完之后个肚会有少少热热地
牛蒡仔话因人而异有d人会有饮醉晕晕地果种感觉 ...

你記錯左啦, 係2個鐘啊....

不過4個鐘都可以, 只是唔係粒藥發揮最好的時間
如果食岩时间。。。米刁死人

1萬

論壇元老

坐館

活躍會員論壇元老

oscarzala 發表於 2015-6-29 20:24
如果食岩时间。。。米刁死人

對付日本妹最好.

論壇元老

"著住件闪令令既金色bra 加埋条短到半边罗由都爆晒出来既牛仔热裤" who's that girl?
Suki

高級會員

有冇咁勁呀,咪勁過偉哥!!