多倫多夜遊交友資訊網

搜索
查看: 35140|回復: 243

蜜桃水滴胸 - 年輕韓妹第二波(首爾)QQ SPA - (附圖) [Chinese]

關閉 [複製鏈接]

51萬

管理員

長9王 / 耐力王 / 創會始祖 / 頂級元老

最佳新人活躍會員熱心會員推廣達人宣傳達人灌水之王優秀版主突出貢獻榮譽管理論壇元老

近排真係要比個讚 QQ SPA.  我很少會在同一間Spa連續食到合胃口囡囡2次. 但QQ SPA居然連續兩星期都冇令我失望.
其實可能係近日大場嘅韓妹品質有D 不濟, 相比之下竟然可以響Spa食到可以和大場比較嘅女, 而且仲要係韓妹, 確實要讚多次QQ SPA.  
某日突然收到QQ 新老闆娘Nicole急Call, 話斧山BOBO個Friend又黎埋, 叫我食頭水.
真係咁啱得咁橋, 老鼠捉貓Diu, 我果日好鬼得閒, 9秒9就飛車去到樓上私房菜館, 老闆娘Nicole著到成個戰鬥格, 成條事業線出晒黎, 唔怪得知佢咁強事業心, 搵到D好女比我嘆啦喂~

帶我進到大VIP房, 30秒後VICKY就入黎自我介紹. 一身黑色連身緊身裙, 身材表露無唯, 沒有多餘的肥肉, 身材就像在夜店跳舞那些韓妹沒有兩樣, 初時看上去好像沒有什麼特別, 後來就...

VICKY頭髮長度到肩膀, 眼大大, 樣貌算係一個可人兒(見下圖, 有圖有真相), 多數唔會彈鐘. 皮膚白滑冇咩瑕疵.
VICKY 走到按摩床, 用一個挑逗眼神望著我, 交叉雙腳坐到床上, 用英文問我想要什麼服務...我都係第一次未埋牙就問我要咩服務...有趣有趣 我當然問去到盡有咩服務啦, 佢嘅答案肯定所有Bro都唔會失望....你懂的...

沖涼上床埋牙, VICKY已經好主動地將連身緊身裙脫下, 只剩下黑色小bra和see through小內褲, 白滑皮膚應聲而出.
在VICKY左腰間和左手上都分別有一段文字的小紋身, 她說意思是"Do whatever you want!" .... 嘩,好X挑逗喎~
話都未講完, VICKY一個舌就鑽進我的耳朵"賴"了一下, 我小那星, 成個人一震, 好似Pat屎咁軟晒扒响床任由佢擺佈

推油按摩呢D行貨做了大約五分鐘, VICKY已經急不及待叫我反身, 自動波將剩餘的內衣褲脫去.  應聲彈出嘅一對波仔, 雖然唔算大,
應該只有B尾C頭, 但係呢種波型就係傳說中嘅水滴型, 個人覺得再加少少蜜桃型.  就形成蜜桃水滴型.  乳雲都幾大

咩係水滴型?蜜桃型? 連老鼠兄都未見過 (見下圖解說) 我都幾喜歡呢種波型, 幾Cute, 諗起都想玩多次.

話口未完VICKY就用手Lun起我條賓州, 定力少D嘅新手肯定會比佢K.O.
我呢D老狼, 佢Lun到咁上下見冇料到, 就轉移用舌尖在我
Lin頭打轉, 另一隻手就突然幫我上套, 然後坐上床大家面對面, 溫柔地說了一句"Come on
".... 此話一出, 四周突然變得非常寧靜,
因為一切從那刻開始, 已經盡在不言中了, 我身體先傾前和VICKY來個激烈DFK, 軟軟的雙唇交纏著, 我的雙手當然忙著搓揉著那雙
蜜桃水滴波....
到時機成熟時, 面對面坐著的我順勢再向前傾出, 我們就這樣2為一體, 水雨交融, 你來我去, 四目交投, 沒有半點多餘的話, 就這樣
雙雙到達終點.....2人仍交纏著...

又吃了滿意的一餐.  VICKY是一名學生, 只能做Part-Time, 所以只會在星期二,三,五出現.  
老鼠兄和Lostdignity兄已先後去品嚐了.

Face:8.2 (老鼠話佢似高圓圓, 但個人覺得唔似, 但仍然是靚的)
Body:8.5(對蜜桃水滴波幾Cute)
Service:8.5
Attitude:10
100%真實照片

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x
危Sir一出鬼神驚

中級會員

thank you

1萬

論壇元老

坐館

活躍會員論壇元老

what?

金牌會員

真係要去試下

註冊會員

Thanks!!
Thank you Mr. Danger for another review

論壇元老

Thx

論壇元老

Thanks

中級會員

Thx thx

註冊會員

nice, thx for sharing such a good experience.