多倫多夜遊交友資訊網

搜索
查看: 58832|回復: 26

含羞哒哒 Summer [Chinese]

關閉 [複製鏈接]
唔好话我老鼠仔剩系食spa女
今次轮到一号公馆既summer(已去了藍波灣上班)
条女真系识改名。甘既天时热辣辣。兴合合。改个名叫summer真系易记又易上口
尼间野朕都系第一次听第一次去咋。真系好彩就还得神落,唔好彩就当出下火算够数吖拉
打电话去话有条靓妹仔初出茅头。又怕丑又乜都唔识窝。不过个个keeper都系甘讲吖拉。不过我就当指点迷津去既心态去会一会尼位Summer妹妹仔拉
老细系个东北大汉,入去就整只啤酒对一对哦,不过距就真系稳错对象拉。我向来好少饮酒。真系唔好意思拉
之后老细又整支烟仔我嘆下。。。衰在我从来唔食烟哈哈哈。。老细真系比我玩死
不过老细好好人屎。無發老皮之余仲话我習惯好。唔饮酒唔食烟呵呵。。不过就剩系中意叼西哈哈哈
同老细爹左一阵就铲上二楼会一会尼位含羞答答既小Summer.
哇!!!
真系唔错哦。。大概165左右拉。头发过博头少少。眼仔碌碌都几大几精灵,23,4岁甘上下拉,完全系学生look
波仔就就真系细左少少顶龙A大小小
同距吹左陣水先發现同佢同一个乡下。想知道就自己去问拉哈哈,所以佢都识讲白话既。一开始以为佢系d北方姑娘因为佢都唔算矮小。不过佢又真系好怕丑。成日得低头,我就话我都唔系好样衰遮,眼尾都唔show下我。不过佢得低头。
头发又遮遮距块面真系话佢第一次出来做我都信哇.

跟住距又得低头拉我入去冲凉。真系無佢符吖...

然之后又系得低头帮我冲凉。搓啊搓。我就用手托住佢塊面兜口兜面望住距。佢塊面即红到。。我都想笑。。真系未见过甘棱怕丑既女仔,更加挑起我既欲望。。

上到床距就禽上来系甘嘴我。跟住耳仔。。跟住一路向下。。。我就念。。e....甘大反差既。。突然间甘猴禽既。。。仲一边话自己唔系好识。教下距。。。我就话。。其实你真系做的好好哦。。你既反应比我觉得你系新手。。但系你既表现。。好似好掂水哦

之后我示意69,我就系甘濑佢个鲍鱼,濑到佢個萝油系甘上下顶来顶去,濑到佢系甘震,又想叫又唔叫果下真系过瘾..

见距忍得甘辛苦。我就来个180度转身直插距个黑森林。。过程都系活塞运动就唔多讲拉
想食下尼d甘棱怕丑,实际佢系床度甘狂野既后生妹就去试下了喂.

51萬

管理員

長9王 / 耐力王 / 創會始祖 / 頂級元老

最佳新人活躍會員熱心會員推廣達人宣傳達人灌水之王優秀版主突出貢獻榮譽管理論壇元老

我冇介紹錯啦
危Sir一出鬼神驚

高級會員

乳頭是否粉紅? 鮑魚是否粉紅?
乳头是。鲍鱼就无看清。因为屋子里挺暗的
真系唔错。波再大小小就更加好啦

論壇元老

活躍會員熱心會員

Summer身材會唔會太高大難以駕馭?

51萬

管理員

最佳新人活躍會員熱心會員推廣達人宣傳達人灌水之王優秀版主突出貢獻榮譽管理論壇元老

ICM 發表於 2015-8-2 09:22
Summer身材會唔會太高大難以駕馭?

真人唔高大,除非你是超級矮仔
危Sir一出鬼神驚

51萬

管理員

oscarzala 發表於 2015-8-2 07:50
乳头是。鲍鱼就无看清。因为屋子里挺暗的

係咁"賴"佢隻西都睇唔清楚就"賴"落去咁勇!!
危Sir一出鬼神驚

論壇元老

活躍會員熱心會員

我都幾矮㗎.....Summer 有冇5'6, 我大約咁上下啦....
顶龙165遮
距一d都唔肥
不过距晤系细细粒果种类型