多倫多夜遊交友資訊網

搜索
查看: 57591|回復: 6

一次写几份lar,Tiffany、Anna @ Purple Sugar ,Lena @ MW [Chinese]

關閉 [複製鏈接]

金牌會員

活躍會員

上次试完jessica之后噶某一日,我又去去purple sugar,入去系nana开门噶,距问我系咪第一次来,甘我当然就唔会话系啦,听我话未试过tiffany,建议我试下
我份人就好易话为噶,你建议我试下,我咪试下咯。
入来见到系苗条型噶,对正我口味lar。tiffany就识得讲粤语噶,都几倾得,按摩都好舒服。后事不提啦,各位有兴趣就自己去试试啦~估计迟下会再去稳距。
临走噶时候,tiffany就话anna都唔错,带我同anna打个招呼。
甘过左一段时间之后,我又去,甘我就稳anna啦。
anna噶身材都算系我好嗰种,不过按摩没tiffany舒服,而且服务就麻麻lar,有可能系听我话一般一个礼拜都会按一次,想放长线钓大水鱼,不过对唔住,我系没乜耐性嗰种,呢个饵,我唔咬。

后啦有一日下午得闲没野做,系yonge&finch上面屌屌fen,捻住既然没野做,手上都仲有些少银两,顺便见到RBL兄嗰个ROSE噶贴,就打个电话去MW问下啦,点知就话rose唔得闲,lena就ok,甘就lena啦,听闻话都唔错。甘就等到差唔多,去到楼下,buzz,入去(电话里面同我强调左起码4次话唔好行错),开门就见到靓女一个,又系苗条型噶,入门就对住我笑。
甘就漱口,冲凉,有水萧。
中间嗰段我向来都唔详写噶啦,除左硬胸之外唔觉得有乜野缺点(可能系我第一次玩呢种啦),可能会repeat(唔肯定)

顺便呻下昨天系QQspa中伏,心好len痛,唔想写.....

金牌會員

That it's. 冇啦?!

金牌會員

活躍會員

一开始唔小心按左发送,宜家写完啦

高級會員

再詳細些會更好, 但都謝謝老大報告

51萬

管理員

長9王 / 耐力王 / 創會始祖 / 頂級元老

最佳新人活躍會員熱心會員推廣達人宣傳達人灌水之王優秀版主突出貢獻榮譽管理論壇元老

我想知點中伏?
危Sir一出鬼神驚

中級會員

同樣想知QQspa中什麼伏,心痛什麼?

中級會員

lena reminds me Annie@MW....

Star-face, but cold atitude