多倫多夜遊交友資訊網

搜索
查看: 55492|回復: 9

Akiko @ Moonwaiting [Chinese]

關閉 [複製鏈接]

高級會員

前幾日有個friend介紹話漫威廷有個日本菜akiko唔錯 個樣幾cute幾靚 叫我去試下 甘我就上網去睇下啦 張相睇落去又真係幾唔錯喔 啱嗮我哩種facefucker於是我今日就打電話book左個時間今日路上心情仲有些少緊張 因為甘大個仔都未食過日本菜
準時到達 拿左buzzcode 上去開門 望一眼 個心即刻平靜嗮 同張相完全唔一樣嘅 完全唔係我嘅菜 頂! 要同個friend絕交啦!個樣睇落去27 28左右啦 而且一d都唔cute。。。 身材好瘦 對波ok大啦 有c吧 但係人工波 摸落去好硬
入到去快快脆脆除衫沖涼 諗住快d搞完算數
沖涼好細心 慢慢沖 沖得好乾淨 冇水中蕭 不過日本菜我都預左冇
沖完涼就入正題 都幾多dfk 但bj技術就一般般啦 不過戴套會慢慢用口幫你戴
之後就missionary,CG, Doggy 一直做左都幾耐 換左好幾個姿勢先射 射完距係咁讚我耐 我心諗如果靚女噶話就未必啦
搞完就沖涼 撇

樣我俾6.5分啦 因為完全唔係我嘅菜 但係各花入各眼啦
身材我俾7分吧 好瘦 鍾意瘦嘅師兄可能會鍾意 但對於我來講瘦左少少 而且假波
服務我俾7.5啦 普普通通 冇咩特別
態度我俾9分 因為超級有禮貌 可能因為日本人吧 俾左20 tips吧 同我講左差唔多10次多謝。。 而且問距都肯做 加上一直讚我身材好 哈哈

高級會員

有一半未發出去。。。

51萬

管理員

長9王 / 耐力王 / 創會始祖 / 頂級元老

最佳新人活躍會員熱心會員推廣達人宣傳達人灌水之王優秀版主突出貢獻榮譽管理論壇元老

Bangerz 發表於 2015-9-16 19:10
有一半未發出去。。。

好像有些字是不能寫的,寫了便會有些出不到, 下集大結局呢?
危Sir一出鬼神驚

高級會員

危天行 發表於 2015-9-16 19:27
好像有些字是不能寫的,寫了便會有些出不到, 下集大結局呢?

原來係咁~ 之前可能加左手機表情唔得

論壇元老

活躍會員熱心會員

下次記得 save 咗先,萬一有問題,即刻 back 返去再改。

回正題,今日我都想約,但要等到六點半(我一早就打過去)
話時話,耐嘅話,好多時係等於鬆囉。

51萬

管理員

長9王 / 耐力王 / 創會始祖 / 頂級元老

最佳新人活躍會員熱心會員推廣達人宣傳達人灌水之王優秀版主突出貢獻榮譽管理論壇元老

唉,不得不承認近日D相真係強差人意
危Sir一出鬼神驚

高級會員

Canchi 發表於 2015-9-16 22:21
下次記得 save 咗先,萬一有問題,即刻 back 返去再改。

回正題,今日我都想約,但要等到六點半(我一早就 ...

經驗少.. 下次識得點做~

論壇元老

活躍會員熱心會員

危天行 發表於 2015-9-16 23:20
唉,不得不承認近日D相真係強差人意

有啲相我直頭覺得係 key 咗第二個人嘅頭上去。
露臉但超矇,但其實個樣係假嘅,去到發現臉型完全唔同。

條女本身可以好正,但唔啱口味,就唔想搞㗎啦。車房老闆真係幫幫忙,去到門口掉頭走就浪費時間啦。

版主

雙花紅棍 / 頂級元老

突出貢獻活躍會員優秀版主論壇元老

Canchi 發表於 2015-9-17 01:07
有啲相我直頭覺得係 key 咗第二個人嘅頭上去。
露臉但超矇,但其實個樣係假嘅,去到發現臉型完全唔同。

唔好怕!一定要勇於掉頭!
昆得人就預左比人識穿,彈鐘已經係最禮貌既表現!

論壇元老

活躍會員熱心會員

RBL 發表於 2015-9-17 13:59
唔好怕!一定要勇於掉頭!
昆得人就預左比人識穿,彈鐘已經係最禮貌既表現! ...

唔啱口味,我一般都照食,因為我想可以話俾人知,我咩女都食過。

連一個應該過三十,黑皮膚韓裔女人,係5508 嗰度,我都照食啦。
(嗰陣咩都唔識,未敢彈鐘多過「咩女都試一試」)