多倫多夜遊交友資訊網

搜索
查看: 442039|回復: 15

湖南巨乳 Faye 之CANDYSHOP [Chinese]

關閉 [複製鏈接]

聽聞Candyshop黎左位新鲜滚热辣既巨乳Faye坐陣,我條细佬依然不惧寒风仍然屹立不倒都要去親身去會一會呢位初到贵境既巨乳Faye妹妹仔.
話時話今日真係好Q棱凍。真係無翻甘上下功力真係弟弟都准備收皮冬眠咯...
一早起身拿拿臨沖個靓凉出發食翻餐頭啖湯先。危sir話斋,食最尾慘過败家
一開門我就急咁
脚就鼠左入去。女都未得閑去望就冲左入去先.等我抬起来一望。。我噻。。咁棱大波啊。。同私做Rebecca一樣咁有份量...RBL兄可能好喜歡..

再望真個樣都幾得意哦。頭髮到博頭個位置,眼仔碌碌,笑起身都幾甜哦.
初步估計25咁
上下啦。衰在矮左d,米5多d。。不過就啱晒我d咁细size既人拉哈哈哈。。身高遮。本人碌炮都唔惹小吖
又係要铲上三楼。高就高左d。勝在够私隱。喊得再大声都無人投诉
Faye一身粉红透明連身裙。根本包唔住佢两個車頭燈,弹下弹下。我眼都唔眨望實佢
除晒衫我先舍得除自己件衫哈哈哈。跟住就拖住手仔入去洗白白

未開波我碌炮已經顶到上心口,Faye笑咪咪咁啤住我碌炮一邊搓就一邊玩我Lin頭。叼拿星。唔係應該我一邊撩距鲍鱼兼夾玩Lin頭咩!
見佢甘得戚我就掉轉佢背只對住我。來個大熊抱先。跟住用我碌定海神針定住佢個
盘丝洞等佢郁都郁唔到,最後來招雙龍出海係咁搓距個C+車頭燈。搓到佢係咁原地扎扎跳毫無還手之力.
不過我都好憐香惜玉嘅。费事搞到Faye無晒力水一陣咪幣加火,拿拿淋抹乾個身,入闸先得.
一上來就泰山壓顶,其實Faye都幾好肉地,仲有少少肚腩仔,加上個顶级車頭燈,出面咁凍冰冰攬住Faye就真係暖粒粒,最佳嘅享受咯

Faye雖然新来。但係服务就真係唔係新手咯。一上來就埋來,下就濑到我既Lin頭。濑到嗦嗦声係唔係真係咁棱好味啊。雖然有少少做作不過見佢時不時望住我果種淫贱嘅眼神。。就算假都由得佢啦...
講时講。佢吹功真係唔錯,有力之餘,唔知點解佢個口好棱熱。好棱暖。含足5分鐘我碌炮都feel到好暖嘅感覺,加上佢都好用力去吸住我條嘢。所以感覺好似插佢下面咁嘅感覺。。好奇怪好奇怪

當然我無咁水皮比佢吹爆拉哈哈哈。你地班死仔又肯定以為我衰响Faye嘴下啦no way
Faye份人都幾風趣。成個過程都有倾有講,一d都唔會有冷場嘅感覺.
最後我都係用最傳統嘅方式男上女下一炮而湧咁
射到佢周圍都係
又係比分时候啦,樣子真係見人見智. 但係100%係照片中人.

Faye属於活潑型,颠颠得得果種,加埋佢全身上下都有些少肉。BB肥嘟嘟7.5咁上下啦....
服務有求必應,全場有講有笑,吹功亦都唔错8分啦
中意瘦猛猛嘅人就唔岩你地吖啦
中意大波嘅话可以去試下
係甘先。。拜拜你條尾

金牌會員

老鼠兄同RBL兄爭大波妹玩
大波系我之爱

中級會員

有边个男人唔中意巨乳阿

中級會員

Is that right Faye has almost the same breast size as Rebecca..? by looking at the pics seems not that big...
by the way, can she speak cantonese?
fuckdown 發表於 2015-11-5 19:13
Is that right Faye has almost the same breast size as Rebecca..? by looking at the pics seems not th ...

almost same size as rebecca maybe just a little bit smaller than rebecca
but still big enough because i cant even grap by one hand
no.she can only speak madarin...

中級會員

Thanks bro, that's good enough as  I am a big natural tits lover too
oh. too bad she can only speak mandarin.......
fuckdown 發表於 2015-11-6 07:07
Thanks bro, that's good enough as  I am a big natural tits lover too
oh. too bad she can only spe ...

body language is good enough to communicate with each other
no need to talk

中級會員

oscarzala 發表於 2015-11-5 20:35
almost same size as rebecca maybe just a little bit smaller than rebecca
but still big enough beca ...

我都玩过REBECCA系几大波
甘faye都应该岩我口味啵

中級會員

大家都是喜欢大波之人
哈哈哈