多倫多夜遊交友資訊網

搜索
查看: 3094|回復: 4

看熱鬧我也吃了ANGELA @ 1+1 SPA [Chinese]

關閉 [複製鏈接]

金牌會員

見到巴打們熱控控地說著吃了這個吃了那個, 我也湊湊熱鬧來一炮
小弟近日試過太多私做, 暫時沒有更多驚喜, 所以亦開始涉足SPA場, 尋求新鮮感.

聽聞vip,angel,honey被打擊后, 已不能再請沒有身份的年輕女女, 剩下的只有慘不忍睹比較老的女女上班.
而且我也不敢去, 所以可以直接從to do list中刪除.

剛巧那天不是星期二, 想找Emma或Apple也不行, 打電話到1+1 想找Alice亦沒上班,
但1+1老板聽到是危sir介紹的, 就直接就介紹了Angela給我, 第一天上班, 說保證滿意.  

直接了當去到目的地, 老板先讓我進房等待, 喜歡驚喜的我最鍾意呢個moment, 因為可以
估吓條女會係什麼樣貌.

開門進來的Angela樣貌不錯, 有化妝, 和Alice是同一級別, 身材小巧細細粒容易食型.
原來我是她當天第一個客人. Spa來說樣貌有8分, 比起很多我試過的私做都年輕漂亮.  
原來我一直誤解Spa沒有好女的想法是錯的呢.  

Angela二話不說就脫個清光, 整個人坐上我背上, 由於沒穿內褲, Angela的妹妹很自然地和我
的背部磨擦著, 都幾過癮按摩力度就唔好講了, 暫時未見到有一個Spa女係夠力的.  
磨到咁上下, 反身例牌就問要什麼服務. 唔洗問啦, 唔通問可唔可以小吓妳隻西咩
最後做了什麼, 大家咁好想像力, 實估到嘅... 服務方面Angela都好賣力滿足我所有要求.
我會比高分.

Face:8 (Spa standard)
Body:8
Service:9
Attitude:9

金牌會員

活躍會員熱心會員

Thanks for toftt

金牌會員

thk you
Dx兄「近日試過太多私做, 暫時沒有更多驚喜」。為什么不發些報告呀?!

金牌會員

活躍會員熱心會員

greenhead 發表於 2017-1-21 09:09
Dx兄「近日試過太多私做, 暫時沒有更多驚喜」。為什么不發些報告呀?!

greenhead 兄仲未試夠吖?
不過我都想睇睇報告,睇睇有乜好介紹嘅!
私做jessica有無試過?可唔可以短評一二,俾D意見,唔該!