多倫多夜遊交友資訊網

搜索
查看: 453498|回復: 3

Nana之Candy Shop [Chinese]

關閉 [複製鏈接]

尼个星期天气终于好翻d无甘冻咯,我既小弟弟都可以出来透下气出来晒了阳光咯近排都几多所谓既女神出现,不过我一向都同女神无乜缘分因为我次次都约唔到,激死我拉
不过我一向中意试新野,正所谓我不入地狱谁入地狱
今日既主角就系糖果店既nana拉
一开门nana四万甘口对着我笑,拿拿临拖住我只手入来叫我坐低话要帮我除鞋,好耐都无尼种被人服侍既感觉,因为一家d女仔都好似比较高斗
入到房之后距又好咸咸湿湿甘望住我问帅哥我可以帮你把衣服脱了吗?叼拿星。有边个男人会say no吖
跟住距就贴到我埋一埋甘,又专登罗个胸系甘我磨我,大佬。点除啊,我就拿拿临甘除左自己件衫, 距就跪住系地帮我除裤。。。。仲隔住条底裤咬左下我既小弟弟,果时真系都唔棱想冲凉奸西左距

哇,唔知系唔系好耐都无俾女水萧过咯。所以特别觉得过瘾
其实入到房我见到台面有杯水都觉得好棱奇怪。。因为女仔一般都系放下自己部手机放d纸巾啊。domdom之类既也遮
原来有后续既,琴到上床,nana就罗起之杯饮左啖水,我就心里都未开波就甘棱饥渴。一阵叼多几钱肉紧先之得
点棱知距原来系含住啖暖水帮我吹哦好有东莞feel哦,吹到我碌野嗦嗦声。。。可能我碌野大过头,含得唔系好稳
省得我碌野甘腊腊令当然就要吉一吉距拉

nana好棱主动叫对住后面块镜吉距罗友哦。。wht the fyck咯。。点解距可以甘棱贱格既。。不过我中意
见距甘棱饥渴我唯有使出我既九牛二虎之力系甘撤距拉。虽然叫声有少少做作。。不过系甘上下吖拉。起码条女系配合你
彻到甘上下。我就急急脚换翻个男上女下既正统姿势揽到距实一实用力撮左距几下。。。。。甘就game over 拉
见仲有少少时间,nana仲帮我按下只脚。。不过距d。。按摩技术就真系唔掂水咯。。哈哈哈真系斋摸果只
又系评分既时候拉,眼仔碌碌睇起身好精神,北方女仔皮肤都几白净,不过年纪就20尾拉我估,不过算系keep得ok拉
波就无想象中甘大拉,不过胜在天然够软

服务就真系唔错拉,够淫荡。。正所谓服务至上

中級會員

老鼠哥nana果真有甘淫贱
淫娃荡妇我最爱
我是你宝宝 發表於 2015-11-10 20:29
老鼠哥nana果真有甘淫贱
淫娃荡妇我最爱

正所谓讲多无谓
行动最实际

中級會員

oscarzala 發表於 2015-11-11 20:40
正所谓讲多无谓
行动最实际

甘又系