多倫多夜遊交友資訊網

搜索
查看: 15448|回復: 30

[爆料] 又有料爆系列之VIP SPA 賴咗嘢 [Chinese]

中級會員

話說早排疫情所有SPA都唔可以開門做生意, 一向高調嘅肥婆老闆呀"肥莉" 馬上轉營走去House開店.

可以継續劏斑水魚客.  點知好景不常, "肥莉"檔嘢可能比鄰居投訴, 或者比仇家報串, 終於比警察堵破.  

從後門爆破入屋, 連人(肥莉當然拉咗) 帶女拉9晒. 聽講呀肥莉係第一次入官門, 嚇到屎都賴埋出來,
又冇底褲換, 响嗅格成陣屎味, 真係羞死.  第二朝 "肥莉" 就出番來.  點解咁快可以出來? 當然係向差佬玩

報串做二五仔, 爆其他老闆出來啦!!  雖然做二五仔報串, 但係差佬亦唔係省油的燈, 開始查呀 "肥莉" 呢條線同

埋佢身邊嘅人.  呀 "肥莉" 唔知痴撚咗邊條根, 四圍同人講話差佬查緊自己, 又同人講差佬仲跟緊同佢有關係嘅

人同埋佢地嘅EMT往來, 如果你同 "肥莉" 有錢銀往來就要小心啲了.  分分鐘查到你!!  

雖然 "肥莉" 放番出來扮冇事, 但實情係佢驚撚到馬上將原本網站刪除掉, 再將一個新網站放上去, 做比啲客

睇以為冇事, 但其實你地出來玩嘅真係要小心了, 因為 "肥莉" 平時好那高調, 成架法拉利泊正响門口, 又四圍

同人講自己買咗好多屋, 有間仲值五百萬.  今次差佬睇中佢, 又點會咁易放過佢呢, 差佬除咗將佢嘅案開咗file外,

仲將佢轉介埋比稅局, 查下佢點解買得起法拉利同咁多屋.  禿鷹同埋頭油怪(某台版主) 同佢有錢銀往來, 亦

成為差佬目標之一.  聽講因為有稅局介入, 所以會响佢所有店外拍攝記錄每個客人逗留多久來計算 "肥莉"

大概收入.  唔想比人拍低, 自己諗去唔去了.  

消息來源堅唔堅?  總之有熟人响官府跟緊呢單嘢爆比我知嘅, 仲有好多內幕但爆出來會防礙到佢地做嘢,

所以等佢地行動後有機會再同大家匯報.  PLAY SAFE

新手上路

Will they tape me if I go?  Will they be able to trace my identity?  Will I get arrested for going to VIP?

版主

次數 / 持久王

最佳新人優秀版主活躍會員突出貢獻熱心會員

Very entertaining review.  I am wondering if there are any Chinese review kings or writers around?  

版主

雙花紅棍 / 頂級元老

突出貢獻活躍會員優秀版主論壇元老

咁大鑊?

新手上路

論壇大王RBL哥什麼時候 寫一個報告給我們 細迫學下嘢?

高級會員

DIU, 佢咁揚, 我求其行過都影到啦!!! 車牌仲要係 MS YU, 實比人查啦!!

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x
回復 支持 1 反對 0

版主

次數 / 持久王

最佳新人優秀版主活躍會員突出貢獻熱心會員

PS5 發表於 2021-7-20 21:05
DIU, 佢咁揚, 我求其行過都影到啦!!! 車牌仲要係 MS YU, 實比人查啦!!

I want to court her to be my GF......

金牌會員

活躍會員熱心會員

cataztrophe 發表於 2021-7-21 23:59
I want to court her to be my GF......

Soft rice
i m so confuse with this review and feud. Could someone explain what's happening? Is it not save to go to VIP spa?

51萬

管理員

長9王 / 耐力王 / 創會始祖 / 頂級元老

最佳新人活躍會員熱心會員推廣達人宣傳達人灌水之王優秀版主突出貢獻榮譽管理論壇元老

Lostdignity 發表於 2021-7-23 07:51
i m so confuse with this review and feud. Could someone explain what's happening? Is it not save to  ...

Yes, very unsafe unless you want your pictures taken by government officials.
危Sir一出鬼神驚