多倫多夜遊交友資訊網

搜索
樓主: GTX008

[爆料] 又有料爆系列之VIP SPA 賴咗嘢 [Chinese]

金牌會員

lol this is so true, I'll never go to Vip.  There are many places to choose from. Why risk.

51萬

管理員

長9王 / 耐力王 / 創會始祖 / 頂級元老

最佳新人活躍會員熱心會員推廣達人宣傳達人灌水之王優秀版主突出貢獻榮譽管理論壇元老

sexpuppy 發表於 2021-8-5 07:30
lol this is so true, I'll never go to Vip.  There are many places to choose from. Why risk.

我都有咁嘅疑問,問過G T兄,原來捉果幾個係當場断正在diu 閪咁應該冇得走啦啩!
危Sir一出鬼神驚

金牌會員

wtf why change my post

新手上路

LOL you guys are so funny....haha

版主

次數 / 持久王

最佳新人優秀版主活躍會員突出貢獻熱心會員

I dont know anything about the cops and the government.  All I know is that I just went on their website and it seems like they raised the price to $180 these whores are worth no more than $40 bucks in temple street so the fact that they are charging $180 is ridiculous and if we still go, we will become water fishes and they is exactly how they will treat us.

Therefore I call upon all wolves to boycott this gig ignoring the demand and supply charts.

中級會員

條肥婆有冇比人查我就唔知, 但係佢最鐘意叫自己啲女"昆" 客就係人都知.  
叫啲女"昆"客出去買嘢, 唔貴唔買, 最好"昆" 埋個加拿大身份就最好.  都不知幾多ON9仔受"昆".
肥婆又最喜歡去韓國整容, 你睇吓整到個閪樣嚇撚死人呀大佬

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

版主

次數 / 持久王

最佳新人優秀版主活躍會員突出貢獻熱心會員

I am rich and I got one of her whores pregnant once, Im glad I did as she wouldnt taking half of what I had.

中級會員

mofoking 發表於 2021-8-9 18:28
條肥婆有冇比人查我就唔知, 但係佢最鐘意叫自己啲女"昆" 客就係人都知.  
叫啲女"昆"客出去買嘢, 唔貴唔買, ...

嘩! 真係好閪羞下喎
匿名
匿名  發表於 2021-8-18 10:01:38
我依然看到肥莉日日在朋友圈post吃喝玩乐的照片,还有她的粉色法拉利,真是看吾出原来她有赖野的迹象。请问各位大佬,仲有边间是她own啊?起码我们出去玩都可以安心d,唔该晒

51萬

管理員

長9王 / 耐力王 / 創會始祖 / 頂級元老

最佳新人活躍會員熱心會員推廣達人宣傳達人灌水之王優秀版主突出貢獻榮譽管理論壇元老

Xiaoyezai 發表於 2021-8-18 10:01
我依然看到肥莉日日在朋友圈post吃喝玩乐的照片,还有她的粉色法拉利,真是看吾出原来她有赖野的迹象。请问 ...

比人查緊又唔係已經拉咗, 継續在朋友圈扮嘢好正常嘅. 但聽講肥莉又去韓國應該係再整容肥莉 Version 3.0仲有邊間就唔幫佢賣廣告了, 你有佢朋友圈但係又唔知佢有邊間咁古怪?
危Sir一出鬼神驚